Saadet Partisi'nden Alan'a Ziyaret

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu ile Parti İl Yöneticileri, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ederek, il ve ülke gündemiyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Alan, Saadet Partisi İl Başkanı Hacıbekiroğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Kısa bir süre önce Saadet Partisi İl Başkanımız Sayın İbrahim Hacıbekiroğlu ve yöneticilerini ziyaret ederek, ilimiz ve ülkemiz gündemine ilişkin değerlendirmelerde ve görüş alışverişinde bulunmuştuk.

Bu ziyaretimizin ardından Sayın Başkanımız beni ziyadesiyle mutlu eden bu nazik ziyareti gerçekleştirmiş ve alçak gönüllülüğünü bir kez daha göstermiştir. Her zaman ifade ettiğim gibi Sayın Hacıbekiroğlu ilimizin çok önemli bir siyaset adamı ve kanaat önderidir. Kendisinin ilimiz ve ülke gündemine ilişkin görüş ve önerileri her zaman takdire şayandır. Mesele ülkemizin birlik ve bütünlüğü olduğunda Sayın Hacıbekiroğlu siyasi her türlü argümanın dışında objektif bir bakış açısı ile duruşunu net bir şekilde gösteren örnek bir siyaset adamıdır. Ben Elazığ iş dünyamız adına kendisine hizmetleri için teşekkür ediyor bu nazik ziyaretleri için en derin saygılarımı sunuyorum” dedi.

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu ise değerlendirmesinde, 01 Nisan 2018'de yapılacak olan Elazığ TSO seçimlerinin ilimize ve iş dünyasına hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Sayın Başkanım bir süre önce il başkanlığımıza nazik ziyaretiniz ve bizler için ifade ettiğiniz değerlendirmeleriniz vesilesiyle bugün il yönetici arkadaşlarımızla birlikte bu iadeyi ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum. Biz her platformda sizin gerek ilimiz gerekse iş dünyası için ortaya koymuş olduğunuz tüm özverili ve cesur çalışma ve girişimlerinizi anlatıyor ve takdir ediyoruz. Elbette ülkemizin birlik ve bütünlüğü ile ilimizin kalkınma ve gelişmesiyle ilgili atılan her olumlu adımı ve kararı sonuna kadar destekliyor ve desteklemeye devam edeceğiz. Bu vesile ile, 1 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin hayırlı olmasını Yüce Allah (c..c)’tan niyaz ediyor, sizlere başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN