Saadet Partisi'nden Coşkulu Kalabalık

Ankara'ya giden Saadet Partisi Elazığ milletvekili adayları, havalimanında coşkuyla karşılandı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Saadet Partisi Cumhurbaşkanı Adayı ve Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun seçim beyannamesini açıkladığı toplantıya katılmak üzere Ankara’ya giden Saadet Partisi Elazığ milletvekili adayları, havalimanında coşkuyla karşılandı.

Gecenin geç saatlerinde Elazığ’a iniş yapan Saadet Partili milletvekili adayları havalimanında çiçekler ve sloganlarla karşılandı. Coşkulu karşılamanın ardından milletvekili adayları İbrahim Hacıbekiroğlu, M. Nedim Sadak, Mustafa Emre, Özkan Ergen ve Ebubekir Tanyıldızı uzun araç konvoyu ile Saadet Partisi binasının önünde halka hitap etti.

HACIBEKİROĞLU: ADALETİN OLMADIĞI YERDE ZULÜM OLUR

Gecenin geç saatinde olmasına rağmen yoğun katılımın olduğu karşılama törenine katılan vatandaşlara teşekkür eden Saadet Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Hacıbekiroğlu, iktidara projelerle hazır olduklarını belirtti. Hacıbekiroğlu, “Gençlerimizin “Bir hilal beş yıldız iktidara hazırız” diye çok güzel bir sloganı var. Kimsenin şüphesi olmasın, biz iktidara hazırız. Projelerimiz var. Kaynak paketlerimiz var. Üretim hamlelerimiz var. Türkiye’nin 81 iline 81 ayrı sanayi üretim merkezi yapacak kalkınma projelerimiz var. Biz değiştirmeye geliyoruz ve değiştireceğiz Allah’ın izniyle. Adalet mülkün temelidir. Adaletin olmadığı yerde zulüm olur. 24 Haziran’da adaletsizliği adaletle değiştirmeye hazırız. Seçimlere 28 gün kaldı. Yılmak yok, bıkmak yok, yorulmak yok. Bu 28 gün içinde her kapıya gideceğiz, her eli tutacağız, her yüreğe dokunacağız. 25 Haziran sabahı yeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Zafer inananlarındır.” dedi.

SADAK: ADALET İÇİN DEĞİŞTİR DİYECEĞİZ

Ankara’da heyecan depolayarak Elazığ’a geldiklerini ifade eden Saadet Partisi Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı M. Nedim Sadak konuşmasında “İnşallah 24 Haziran seçimlerine kadar kapısına gitmediğimiz kimse kalmayacak. Adalet için değiştir diyeceğiz. Hukuksuzluk için değiştir diyeceğiz. Yolsuzluk için değiştir diyeceğiz. Adam kayırma için değiştir diyeceğiz. Ve inşallah 25 Haziran sabahına daha güzel daha müreffeh bir Türkiye için uyanacağız.” ifadelerini kullandı. 

EMRE: ZULÜM EBEDİ OLAMAZ

Saadet Partisi Elazığ 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Emre ise, “Aldığımız sorumluluğun farkında olarak bütün Elazığ’ı kucaklayacak inançla milli görüşçülerle birlikte Elazığ’ı fethetmeye geldik Allah’ın izniyle. Herkes şunu bilsin ki zulüm ebedi olamaz. Kötülük mutlaka hüsrana uğrayacaktır. Önümüzdeki süreçte mücadeleye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. 

ERGEN: BİZLER SİYASETİ ALLAH İÇİN YAPIYORUZ

Saadet Partisi Elazığ 4. Sıra Milletvekili Adayı Özkan Ergen, adaleti hakim kılmak için siyaset yaptıklarını belirterek “Bizler siyaseti Allah için yapıyoruz. Bizler Allah’ın dininin hakim olması için siyaset yapıyoruz. Bugün Ankara’da çok coşkulu bir aday tanıtım toplantısı yaşadık. Bizler hakkı adaleti hakim kılmak için geliyoruz.” dedi. 

TANYILDIZI: “HAK YİYENLERLE HAKKI YENİLENLERİN MÜCADELESİ”

Saadet Partisi Elazığ 5. Sıra Milletvekili Adayı Ebubekir Tanyıldızı, “Biz siyaseti insanların ve halkın haklarını korumak için bir dava olarak inandık. Ve biz siyasete bu amaçla girdik. 24 Haziran seçimleri sadece bir seçim değildir. Hak yiyenlerle hakkı yenilenlerin mücadelesidir. Ve bu mücadele hakları gasp edilenlerin hakkını sormak için geliyoruz." değelndirmesinde bulundu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN