Saadet Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Saadet Partisi Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Saadet Partisi Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ediyor.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine az bir zaman kala siyasi partiler çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Saadet Partisi Milletvekili adayları esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Esnafın sorunlarını dinleyen adaylar, 24 Haziran seçimlerinde partilerine destek istedi.

SADAK: İFTİRA POLİTİKALARIYLA HİÇBİR YERE VARAMAZSINIZ

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı Nedim Sadak, AK Parti Elazığ Milletvekili adaylarını eleştirdi. AK Partili Adayların Saadet Partisi’ne karşı söylemlerine değinen Sadak, “İktidar partisi milletvekili adayları Saadet Partisi’ne hala akıl almaz, aslı astarı olmayan söylemler içerisindeler. Yani biz buradan kendilerine şunu söylemek istiyoruz. Yani milletin bu kadar problemi varken gelin bu milletin derdiyle dertlenin. Böyle iftira politikalarıyla hiçbir yere varamazsınız. Sizin söylemleriniz insanlarımızı kin ve nefrete sevk ediyor. Ya konuşacaksanız hayır konuşun. Hayır konuşmayacaksanız susun ki insanlarımız kin ve nefrete kapılmasınlar.” dedi.

TANYILDIZI: UMUDUMUZ ARTIYOR

Saadet Partisi 5. Sıra Milletvekili Adayı Ebubekir Tanyıldızı ise yaptığı açıklamada Saadet Partisi olarak 24 Haziran seçimlerinden umutlu olduklarını belirtti. Tanyıldızı, “Umutsuzluğumuzu umuda değiştirdiğimizi fark ettim. Seçim yaklaştıkça insanlarımızın kararını verdiğini anlıyoruz. Özellikle genç kardeşlerimiz umutsuzluklarını bizlere açıkça ifade ettiklerini ve değiştirmeye kararlı olduklarını söylüyor. Şu anda biz seçime yaklaştığımız bu haftada kararsızların kararını verdiği bir döneme girmişiz. Umudumuz daha fazla oldu. 25 Haziran sabahı Elazığlıların güzel haberlerle güne başlayacağını umuyorum.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN