Saadet'ten Vali'ye Ziyaret

Saadet Partisi Elazığ milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Saadet Partisi Elazığ milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ediyor.

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Saadet Partisi Elazığ Milletvekili adayları İbrahim Hacıbekiroğlu, Nedim Sadak, Mustafa Emre, Özkan Ergen ve Ebubekir Tanyıldızı ilk olarak Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ı makamında ziyaret etti.

Saadet Partisi Elazığ milletvekili adaylarıyla makamında sohbet eden Vali Kaldırım, 24 Haziran seçimlerinin ülkeye ve Elazığ’a hayırlı olmasını temenni etti.

Valilik ziyaretinin ardından Saadet Partisi Elazığ milletvekili adayları Ulukent Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

HACIBEKİROĞLU: YANLIŞ YÖNETİLİYORUZ

Ulukent Mahallesi’nde vatandaşlara hitap eden Saadet Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Hacıbekiroğlu ülkeyi milletin inancına göre yöneteceklerini söyledi. Hacıbekiroğlu, “Biz Milli Görüşçüler olarak 1969’da Türk siyaset tarihine girdiğimiz günden bugüne kadar biz milletin aslı, bu milletin inancı, bu milletin ruhu ne ise biz bu milleti o şekilde yöneteceğiz. Yani siz şahitsiniz Erbakan Hoca son olarak Tansu Çiller hanımefendi ile beraber 1 yıl Refah-Yol hükümeti diye bir hükümet kuruldu. Bu 1 yıl içinde Erbakan hoca memura %130, işçiye %102 ve bir tek kuruş faiz ödemeden kaynak paketini harekete geçirerek köylüye %312, bağ-kurluya %300 zam yapmıştı. Erbakan hoca işte böyle bir yönetim şekli ortaya koydu. Herkes “Allah senden razı olsun” dedi. 16 yılda bu gidişatı neden düzeltmiyorlar. Sadece buna tek cümle mahsus: “yanlış yönetim.” dedi.

ERGEN: ÜLKEMİZ MİLLİ GÖRÜŞ ZİHNİYETİ İLE YÖNETİLMELİ

Saadet Partisi Elazığ 4. Sıra Milletvekili Adayı Özkan Ergen, ülkenin Milli Görüş zihniyetiyle yönetilmesi gerektiğini belirterek “Milli Görüşçü nereye giderse kendini orada gösterir. Derler ya aslan yattığı yerden belli olur. Milli görüşçü de oturduğu yerden belli olur Allah’ın izniyle. Eğer bir insan milli görüş zihniyetine sahipse o kişi gittiği her yerde kendini belli eder.” ifadelerini kullandı.

TANYILDIZI: ZULÜM SİSTEMİYLE YÖNETİLİYORUZ

Son olarak konuşan Saadet Partisi Elazığ 5. Sıra Milletvekili Adayı Ebubekir Tanyıldızı ise zulüm sistemini değiştirmek için siyasete atıldığını söyledi. Tanyıldızı açıklamasında “Siyaset, halkın maddi ve manevi haklarını koruma sanatıdır. Halkın haklarını koruyamayan bir sistem, zulüm sistemidir. Bu zulüm sistemini gördüğüm için siyasete soyundum. Ve bu zulüm düzenini değiştirme amacıyla yola devam etmeye karar verdim.” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN