Saadetli Adaylar Vatandaşlarla Bir Arada

Saadet Partisi Elazığ milletvekili adayları, seçim çalışmalarına devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Saadet Partisi Elazığ milletvekili adayları, seçim çalışmalarına devam ediyor.

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Saadet Partisi Elazığ Milletvekili Adayları İbrahim Hacıbekiroğlu, Nedim Sadak, Mustafa Emre, Özkan Ergen, Ebubekir Tanyıldızı ve Saadet Partisi Elazığ İl Yönetimi, Kültür Park'ta vatandaşlarla bir araya geldi.

Kültür Park'ta vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen Saadet Partisi adayları, 24 Haziran seçimlerinde vatandaşlardan destek istedi.

“MİLLETİMİZİN DESTEĞİYLE MECLİSE GİRECEĞİZ”

Ziyaretle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Elazığ Milletvekili Adayı İbrahim Hacıbekiroğlu, Türkiye’nin ekonomik yapısını geçmişte olduğu gibi bugün de düzelteceklerini belirterek “Biz Saadet Partililer olarak inşallah Cenab-ı Hakk'ın izniyle ve milletimizin desteğiyle meclise gireceğiz. Geçmişte olduğu gibi bugün de inşallah meclise girdikten sonra 1996-1997 yılında 100 yıllık bozulan dengeleri nasıl düzelttiysek, biz yine en kısa zamanda Türkiye’nin bütün sosyal yapısını, ekonomi yapısını 1 yıl içerisinde düzelteceğiz. Size söz veriyorum. Çünkü geçmişte yapmışız.” ifadelerini kullandı.

NEDEN ERKEN SEÇİM?

Hükümet tarafından alınan erken seçim kararını değerlendiren Hacıbekiroğlu, “Bu seçime niye gidiyoruz? İki kelimeyle bunu özetlemekte fayda görüyorum. Türkiye şu anda AK Parti tarafından yönetiliyor. Cumhurbaşkanından, milletvekillerinden belediye başkanlarına ve en aşağıdaki bir memur tarafından dört dörtlük yönetilirken, daha önümüzde bir buçuk yıllık zaman varken niye erken seçim? Bakın, Sayın Devlet Bahçeli çok önemli bir açıklama yaptı. Dedi ki: "Türkiye 2 ay daha ileriye gitme imkanına sahip değil." Akabinde Sayın Cumhurbaşkanımız her sözünde ne diyordu: "Erken seçim istemek, Türkiye’ye ihanettir." Ancak gelin görün ki Sayın Cumhurbaşkanının da Türkiye’nin artık mecali kalmadı. Ne yapalım, nasıl olsa gideriz de giderken de bir buçuk değil de 5 seneye uzatmaya gidelim diye erken seçim kararı alındı.” dedi.

SAADET PARTİSİ’NİN OYLARI YÜKSELİŞTE

Saadet Partisinin oylarının yükseldiğine dikkat çeken Saadet Partisi Elazığ Milletvekili adayı İbrahim Hacıbekiroğlu, erken seçimle birlikte bunun önüne geçilmeye çalışıldığını ifade ederek “Erken seçim alınmasının birinci nedeni, Saadet Partisi’nin oylarının yükselmesi.

İkincisi, Türkiye’nin ekonomik dengelerinin tamamen alt üst olmadan gidilmesi. Üçüncüsü ise eğer yasal olarak 2019 Mart ayında Türkiye, mahalli idareler seçimine giderse mevcut iktidar partisi belediyelerinin kaybedilmesiyle karşı karşıya olduğunu bilmesidir.” dedi. 

ERBAKAN HOCA'NIN BIRAKTIĞI YERDEN DEVAM EDECEĞİZ

Milli görüş hizmetlerine 24 Haziran’dan sonra kaldıkları yerden devam edeceklerini belirten Hacıbekiroğlu, “Bakın değerli arkadaşlar, biz Tansu Çiller Hanım ile 1 yıl iktidar olmuşuz. Bu 1 yıllık iktidarda neler yaptığımızı herkesin araştırmasını istiyorum. Memura %130, işçiye %102 ve bağkurluya %300 zam vermişiz. Dış güçleri ve içerideki uzantıları bu başarılı bir hükümetin ve Ortadoğu coğrafyasındaki bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olduğunu bildikleri için 28 Şubat’ı bizim önümüze koydular. Allah’a şükür biz varız ve yine dimdik ayaktayız. "Geleceğiz, Bıraktığımız yerden devam edeceğiz." Biz Erbakan’ın yolundayız, öğrencileriyiz. Erbakan Hoca'nın bıraktığı yerden devam edeceğiz. Size söz veriyorum.” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN