Sadak: Devletimiz Kaynaklarını Betona Gömdü!

Saadet Partisi Elazığ Milletvekili adayları esnaf gezilerine devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Saadet Partisi Elazığ Milletvekili adayları esnaf gezilerine devam ediyor.

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Saadet Partisi Elazığ Milletvekili Adayları İbrahim Hacıbekiroğlu, M. Nedim Sadak, Mustafa Emre, Özkan Ergen ve Ebubekir Tanyıldızı; belediye çarşısı esnafları, Türkiye Polis Emekliler Derneği Elazığ Şubesi ve İzzetpaşa Camii çevresindeki esnafları ziyaret etti.

İlk olarak Belediye Çarşısı esnaflarını ziyaret eden Saadet Partili adaylar, esnaflarla sohbet etti. Daha sonra Saadet Partisi’nin projelerini anlatan Saadet Partisi Milletvekili adayları esnaflardan destek istedi.

HACIBEKİROĞLU: KIT İMKANLARLA KAMPANYAMIZI YÜRÜTÜYORUZ

Adayların bir sonraki durağı, Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emekliler Derneği Elazığ Şubesi oldu. Saadet Partili adaylar, dernek yöneticileri tarafından karşılandı.

Ziyaretle ilgili Değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Hacıbekiroğlu, kıt imkanlarla seçim kampanyasını yürüttüklerini ifade etti. Hacıbekiroğlu açıklamasında “Orantısız bir güçle karşı karşıyayız. Türkiye Devleti’nin kurumlarıyla beraber, biliyorsunuz referandumda da sayın cumhurbaşkanı devletin imkanlarını kullandı. Tabi biz bu orantısız büyük bir güce karşı çok kıt imkanlarla kampanyamızı yürütüyoruz. Şu anda bizim yaşadığımız süreç ülke bakımından iyi bir süreç değil. Şu anda biz tarım ürünlerini ithal ediyoruz. Buğday, mercimek, nohut ve hatta samana kadar birçok tarım ürünlerini dışardan alıyoruz. Bu, bir ülke için felakettir. Çünkü tarım insan yaşamıyla alakalıdır.” dedi.

Saadet Partili adaylar daha sonra İzzetpaşa Camii çevresindeki vatandaşlarla sohbet etti.

SADAK: “DEVLETİMİZ KAYNAKLARINI BETONA GÖMDÜ”

Saadet Partisi Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı M. Nedim Sadak, Elazığ’da en çok işsizlikle ilgili şikayet aldıklarını belirterek Saadet Partisi iktidarında istihdama yönelik yatırım yapacaklarını söyledi. Sadak, “Elazığ’da önemli sorunlardan biri de işsizlik problemi. Özellikle gençlerimizin işsizlik problemi daha büyük. Bu konuda gençlerimiz şikayet ediyorlar. İnşallah Saadet Partisi iktidarında yapacağımız yatırımlarla işsizlik sorununun önüne geçmiş olacağız. Biliyorsunuz hükümetin şimdiye kadar böyle bir yatırım politikası olmadı. Ülkemizin yatırım politikası daha çok yol, köprü, hastane gibi yatırımlara oldu. Bu yatırımlar da istihdama yönelik yatırımlar değil. Açıkçası biz devletimizin kaynaklarını betona gömdük. Biz, Saadet Partisi iktidarında bu yatırım politikası tamamen değişecek. İşsizlere iş, ekonomimize gelir getirecek yatırımlar yapacağız.” ifadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN