Sağlık Müdürü'nden Alacakaya Ziyareti

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, Hizmet Başkanları ile birlikte Arıcak ve Alacakaya ilçelerini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ramazan Gürgöze, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Abdulkadir Kantacıoğlu ve Başkan Yardımcısı A. Kadir Ünal ile birlikte Arıcak ilçesine giden Sağlık Müdürü Polat, ilçe Kaymakamı Mevlüt Şeker’ i makamında ziyaret ederek, ilçenin sağlık alanından ki sorunları hakkında bilgi alışverişi yaptı. 

Polat, daha sonra ilçe Kaymakamı Mevlüt Şeker, Belediye Başkanı Ferit Yıldırım Sağlık Bakanlığı'na bağlı bir ekip ve Yatırımlar Genel Müdürlüğü yetkililerinin bulunduğu heyet ile birlikte ilçede ihalesi tamamlanan 10 Yataklı Arıcak Devlet Hastanesi sahasına geçen ve yer teslimi çalışmalarına katıldı.

“Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürlüğü’nden yetkili arkadaşlarla birlikte Arıcak 10 Yataklı Devlet Hastanesi’nin yer teslimi çalışmalarını takip etmekteyiz. İnşallah bir iki ay içerisinde inşaat çalışmaları başlatılacak ve 2018 yılı sonunda hastane binası tamamlanacaktır” şeklinde konuşan Müdür Polat,  konu ile ilgili olarak geçen hafta içerisinde Sağlık Bakanlığı’na gittiğini söyledi.

Müdür Polat değerlendirmesinde, “ İlimizin değerli Milletvekillerinin tamamı ile görüştüm. İlimizdeki sağlık sorunları ile ilgili olarak istişarelerde bulunduk. Ben buradan onlara çok teşekkür ederim, sağ olsunlar bize her konuda yardımcı oldular. Özellikle Arıcak Devlet Hastanesi için vekilimiz Ömer Serdar bey ile birlikte bakan yardımcımızı ziyaret ederek, hastanenin önemini hem vekilimiz hem de bizler bakanımıza ilettik ve bu konuda yardımlarını istedik. Görüşmemizden çok kısa bir sonra yer teslimi konusunda yetkilileri buraya gönderen bakanımıza çok teşekkür ederim. Bu gün burada 10 Yataklı Arıcak Devlet Hastanesi’nin yer teslimi çalışmaları yapıldı. Elazığ’a ve Arıcak ilçemize şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

10 Yataklı Arıcak Devlet Hastanesi yer tesliminden sonra Arıcak 112 Acil Sağlık Hizmetleri ve Toplum Sağlık Merkezini ziyaret eden Polat ve beraberindeki heyet daha sonra Erimli Sağlık ocağına geçerek buradaki çalışanlar ile bir süre sohbet etti.

Alacakaya'yı da gezen Sağlık Müdürü Cahit Polat ve Hizmet Başkanları, ilçe Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer’ i makamında ziyaret ederek, ilçenin sağlık sorunları görüştü.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN