Sağlık Müdürü'nden TSO'ya Ziyaret

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Cahit Polat ve kurum yöneticileri Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret etti

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, İl Sağlık Müdürü Polat ve İl Sağlık Müdürlüğü yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ettiğini belirterek “Sayın Hocamın İl Sağlık Müdürü olarak atanmasının ardından kendisini makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunmuş ve kendisinin sektördeki deneyimleri ile ilimize ve halkımıza çok önemli hizmetler yapacağını ifade etmiştim. Toplumumuzun hizmet alımında en hassas olduğu kurumların başında gelen hastaneler ve tüm sağlık kuruluşları her zaman göz önünde olan yerlerdir. Dolayısı ile böylesi kurumların birikim ve tecrübeye sahip ehil ellerde yönetilmesi önemlidir. Sayın Hocam ve ekibine bu anlamda biz güveniyoruz. Ben nazik ziyaretleri için tekrar teşekkür ediyor başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 Ziyarette esnasında bir değerlendirme yapan Polat, Başkan Alan’a iadeyi ziyarette bulunduklarını ifade etti. Doç.Dr. Cahit Polat’ta değerlendirmesinde, “Bugün Sayın Başkanımız İdris Alan beyi makamında ziyaret ederek, teşekkür etmek istedik. Çünkü göreve gelmemizin hemen ardından bizleri ziyaret ederek güzel temennilerde bulunmuş ve her zaman yanımızda yer almıştır. Biz de bugün hem iadeyi ziyaret hem de kendisine 01 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan Elazığ TSO seçimleri için başarılar dilemek için buradayız. Elbette bu makamlar hizmet yerleridir. Önemli olan bulunduğumuz süre içerisinde ilimize ve halkımıza hizmetin en iyisini vermektir. Ben bu düşüncelerle Sayın Başkanımıza göstermiş olduğu yakın ilgi için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN