Şehir Hastanesine Yeni Alternatif Yol

Şehrin gelişimi ve değişimine öncülük eden Elazığ Belediyesi kısa bir süre sonra hizmete sunulacak olan Şehir Hastanesi'ne gidilen yollarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Şehrin gelişimi ve değişimine öncülük eden Elazığ Belediyesi kısa bir süre sonra hizmete sunulacak olan Şehir Hastanesi’ne gidilen yollarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şehir merkezinin trafik yoğunluğunu azaltarak kuzey eksenine kaydırmak amacıyla geçtiğimiz aylarda hizmete açılan şehirlerarası yol kalitesindeki Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı'nın ardından Şehir Hastanesi ile akıcı ve rahat ulaşım imkânı sağlamak amacıyla çalışmalar devam ediyor.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

İncemeler sonrası bir açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz şunları kaydetti:

Batı bölgelerinden Şehir Hastanesine daha hızlı gitmek isteyen vatandaşlarımız için Yunus Emre Bulvarı istikametinden, eski Asker Hastanesi’ne oradan da Ulukent Mahallesi üzerinden Şehir Hastanesi'ne ulaşacak olan yeni imar yolunun yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 1 km uzunluğundaki açık kanalda, çift sıra iki bin metre, iki binlik boru hattı döşeme çalışmaları başladı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından açık yağmur suyu toplama kanalının üzeri tamamen kapatılarak, 30 metre genişliğinde üç gidiş, üç dönüş olmak üzere altı şerit olarak projelendirilen ve üzerinde köprü ve kavşakların da yer alacağı yeni yol çalışmasını başlatacağız. Çalışmalar kapsamında yağmur sularının toplanması amacıyla da yol kenarlarına kenar hendekleri inşa edilecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN