Senai Demirci Elazığ'a Geliyor

raştırmacı - Yazar Dr. Senai Demirci '250 Yüz' isimli kitabıyla Elazığ'a geliyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Yazdığı kitaplar ve gerçekleştirdiği konferanslarla büyük kitlelere ulaşan Araştırmacı - Yazar Dr. Senai Demirci ‘250 Yüz’ isimli kitabıyla Elazığ’a geliyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında vatandaşlala bir araya gelecek olan Demirci, hain darbe girişimi sonrasında kaleme aldığı 250 Yüz kitabını imzalayacak.

Belediye Kültür Merkezi'nde 13 Temmuz Cuma günü saat 20’de düzenlenecek konferansta Demirci, hain girişim sonrasında şehadet şerbetini içen kahramanları anlatarak nur yüzlü şehitleri yâd edecek.

Bir milletin yeniden şahlanışının konu edildiği 250 Yüz isimli kitabıyla Elazığlılarla bir araya gelecek olan Demirci’nin konferansına tüm hemşerilerimizin davetli olduğunu ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz açıklamasında şunları söyledi:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın iradesi ve milletin cesaretiyle bastırılan hain darbe girişiminin üzerinden iki yıl geçti. Karanlık gecenin ardından 251 şehidimiz şehadet makamına ulaşırken 2196 yaralımız ise gazilik unvanına kavuştu. Hainlerin derdest olduğu o karanlık gecede milletin zaferi ile sonuçlanan bu diriliş yüz yıllar boyu konuşulacaktır. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz konferansa Dr. Senai Demirci konuk olacak ve yeni yazdığı 250 Yüz isimli kitabıyla hemşerilerimizle buluşacak. Bu duygu ve düşüncelerle hain darbe girişiminde şehit olanlara yüce Allah’tan rahmet gazilerimize de sağlık ve mutluluklar dilerim.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN