Sermin Balık Kadınlarla Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ Milletvekili adayı Sermin Balık ile birlikte 24 Haziran seçimleri kapsamında Elazığ Belediyesi bayan personeliyle bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye destek istedi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ Milletvekili adayı Sermin Balık ile birlikte 24 Haziran seçimleri kapsamında Elazığ Belediyesi bayan personeliyle bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti’ye destek istedi.

BAŞKAN YANILMAZ: AK PARTİLİ KADINLARA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Bayanların çalışma hayatındaki oranlarının daha fazla olması adına birçok projeyi hayata geçirdiklerini ve belediyedeki bayan istihdamını artırdıklarını belirten Başkan Yanılmaz, kadınların sahip olduğu vizyon ve estetik bakış açısının erkeklere oranla daha iyi olduğunu kaydetti.

Her alanda olduğu gibi bayanlara pozitif ayrıcalıklar tanıdıklarını ifade eden Başkan Yanılmaz, AK Parti’nin kadın dayanışmasıyla birlikte çok ileri bir yol kat ettiğini ve 24 Haziranda bu dayanışmayı bir kez daha görmek istediklerini belirtti.

SERMİN BALIK: BAYANLARDAN 1 ARTI 1 OY İSTİYORUM

Elazığ’ın ilk kadın milletvekili olma şerefine nail olduğunu ve bu onuru kendisine kazandıran bütün Elazığlılara teşekkür ettiğini ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili adayı Sermin Balık ise “aynı gururu bir kez daha yaşayarak hemşerilerime hizmet etmek istiyorum” dedi.

Kadınların sesi, duygularının tercümanı olmak üzere meclise gitmek istediğini belirten Balık, “sizlerden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partimize oylarınızla destek vermenizi istiyorum” dedi. Kullanılacak her bir oyun çok kıymetli olduğunu belirten Balık, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Bu ülkede 15 Temmuzların, 28 Şubatların ve başörtü krizlerinin bir daha yaşanmaması için dayanışma ve desteklerinizi bekliyorum. Özellikle bayan kardeşlerim AK Parti’nin gücüne her zaman güç katmışlardır ve hepinizden tanıdıkları bir yakınından oyunu alması üzere çok çalışmasını rica ediyorum" şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN