Spor Okullarına Büyük İlgi

Elazığ Belediyesi'nin yaz tatiline giren çocukların daha kaliteli zaman geçirmeleri açısından eğitici ve eğlendirici etkinlikleri devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi'nin yaz tatiline giren çocukların daha kaliteli zaman geçirmeleri açısından eğitici ve eğlendirici etkinlikleri devam ediyor.

Bu kapsamda başlatılan yaz spor okullarında öğrenciler futboldan, basketbola tenisten yüzmeye çeşitli kollarda eğitim almayı sürdürüyor. Alanında uzman antrenörler tarafından çocukların yaşı ve bedensel gelişimine uygun verilen derslere çocukların ve ailelerin de ilgisi yüksek.

MÜCAHİT BAŞKAN: AMAÇ MİLLİ SPORCULAR YETİŞTİRMEK

Konuyla ilgili açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ'ın sporun alt yapısına uygun genç bir nüfusa sahip olduğunu ve amaçlarının da milli sporcular yetiştirmek olduğunu kaydetti. Ulusal ve uluslararası mecralarda Elazığ'ı layıkıyla temsil edebilecek başarılı sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini ve Elazığlı ailelerinde bu konuda oldukça duyarlı davrandığını belirten Mücahit Başkan, hayata geçirdikleri ve geçirmeyi planladıkları projelerle de bu hedef doğrultusunda çalıştıklarını ifade etti. Çocukların hem fiziksel hem de zihinsel açıdan gelişimine katkı sunacak spor eğitimlerinin yaz ayı sonuna kadar devam edeceğini açıklayan Mücahit Başkan, spor, kültür ve sanat alanındaki çalışmalarında artarak devam edeceğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN