Spor Ve Yaşam Merkezi Açıldı

Elazığ Belediyesi'nin 'Spor Yap Sağlıklı Kal' sloganından hareketle hayata geçirdiği Spor ve Sosyal Yaşam Merkezleri'nin dördüncüsü Abdullahpaşa Mahallesi'nde hizmete açıldı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi’nin ‘Spor Yap Sağlıklı Kal’ sloganından hareketle hayata geçirdiği Spor ve Sosyal Yaşam Merkezleri’nin dördüncüsü Abdullahpaşa Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Elazığlı vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen açılış törenine Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı Yavuz Köse, Belediye Meclis Üyeleri, STK il temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Açılışta konuşan Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı Yavuz Köse, mahallelerinde bir çok hizmetin gerçekleştiğini ve böyle bir tesisin yapılmış olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz başta olmak üzere bütün belediye çalışanlarına ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı yürekten teşekkür ediyorum diyen Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar ise yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak böylesi tesisler yapmanın mücadelesini veriyoruz, ama gücümüz birçoğuna yetmiyor. Birçok şeyi başarsak da her yere ulaşma şansımız maalesef yok. Son yıllarda sporu vatandaş ayağına götürmek noktasında Elâzığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’ın yapmış olduğu çalışmalar beni ziyadesi ile mutlu ediyor, memnun ediyor. Çünkü her spor salonuna giden insan enerjisini orada harcayan insanın topluma hayır noktasında da fayda getireceğine inanan bir insanım. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a tekraren çok teşekkür ediyorum. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN