STK Platformundan Saadet Partisine Ziyaret

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Platformu Dönem Sözcüsü İbrahim Kayaoğlu, Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Mustafa Kodat'ı makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (STK) Dönem Sözcüsü İbrahim Kayaoğlu, Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Mustafa Kodat’ı makamında ziyaret etti.

Elazığ STK platformu tarafından yapılan Elazığ’ın sorunları ve çözüm önerileri çalıştayının çalışma raporunu takdim etmek için Elazığ STK platformu dönem sözcüsü İbrahim Kayaoğlu, Saadet Partisi’ne ziyarette bulundu.

Dönem sözcüsü Kayaoğlu, yaptığı açıklamada 24 haziran seçimlerinin hayırlı olmasını temenni ederek “Seçimlerin öncelikle ülkemize hayırlı olmasını arzu ediyoruz. Seçim döneminde bütün siyasi partileri ziyaret ettiğimiz gibi bugün de Saadet Parti’mizi ziyaret edip hem hayırlı olsun temennisi, hem il başkanımıza ve milletvekili adaylarımıza hayırlı olsun temennisinde bulunmak hem de yaklaşık 20 gün önce yapmış olduğumuz Elazığ’ımız ile ilgili o ciddi çalıştayın çalışma raporunu takdim etmek için geldik.” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Mustafa Kodat ise STK platformunun gerçekleştirdiği çalıştayın Elazığ’a yararlı olacağını belirterek, “Bu seçimler vesilesiyle STK platformumuz Elazığ’ın sorunları ile ilgili yaptığı çalışmayı bize tebliğ etmiş bulunmaktalar. Ben bu çalışmalardan dolayı kendilerine de teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu çalıştay ve çözüm önerileri ilimizin gelecek hükümetlerde milletvekillerine bir katkı sağlayacağını düşünüyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN