Tahir Öztürk'ten Arslan'a Ziyaret

Elazığ Ak Parti Milletvekili Tahir Öztürk, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan'a 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Ak Parti Milletvekili Tahir Öztürk, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’ı makamında ziyaret eden Ak Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, Elazığ TSO’nun iş dünyasının lokomotifi olduğunu belirterek, “1 Nisan 2018 tarihinde yapılan seçimler sonrası Elazığ iş dünyası demokratik hakkını kullanmış ve yeni dönemde Sayın Arslan ve listesini tercih etmiştir. Ticaret ve Sanayi Odamız iş dünyasının lokomotif kuruluşudur. Aynı zamanda ilimizin her türlü ihtiyaç ve beklentisini gündeme taşıyan ve aslında tüm toplumun beklenti içerisinde olduğu önemli bir kuruluştur. Hizmet ve bayrak yarışında yeni dönemde bayrağı teslim alan Sayın Asilhan Arslan ve ekibinin ben gerek iş dünyasına gerekse ilimize çok önemli hizmetler vereceklerine inanmaktayım. Biz bu süreç içerisinde gerek milletvekilleri olarak gerekse ilimizin diğer yöneticileri, bürokratları, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyamızla el ele vererek güçlü bir şekilde hizmetlerimize inşallah kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ben bu düşüncelerle, Sayın Arslan’a ve onun şahsında Elazığ TSO organlarına seçilen tüm iş dünyası temsilcilerine başarılar diliyor, seçimlerin ilimiz iş dünyasına hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

"BİRLİK VE BERABERLİKLE ÇOK YOL KATEDECEĞİZ"

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ise yaptığı değerlendirmede, “Bugün çok değerli milletvekilimiz Sayın Tahir Öztürk bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır. Ben öncelikle nazik ziyareti ve güzel temennileri için teşekkür ediyorum. Sayın Vekilimizin de üzerinde durduğu gibi biz her platformda ilimizi ancak kenetlenerek birlik ve beraberlikle bir noktaya getirebileceğimizi dile getirdik. İlimizin yeni yatırımlarla kalkınma ve gelişme anlamında alması gereken çok mesafe olduğunu görüyoruz. Bu açığın kısa sürede kapatılması elbette zor. Ancak, zaman kaybetmeden sağlanmış olan bu birliktelikle bir noktadan başlamak gerektiğine inanmaktayım. Somut olarak yapılması gereken atılması gereken bir çok adım var. Tüm bunları değerlendiriyor ve istişare ediyoruz. Hedefimiz, ilimizin mevcut potansiyellerini ayağa kaldırarak şehrin sosyo, kültürel ve ekonomik kalkınma ve gelişmesine öncülük etmektir. Ticaret ve Sanayi Odamız tarihten bugüne bu misyonla hareket etmiştir. Bizler de sorumluluk üstlendiğimiz bu dönemi kalıcı hizmetlerle tamamlayarak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehir bırakmanın sorumluluğu ve heyecanını taşımaktayız. Toplumun tüm kesimlerinden aldığımız bu güç, destek ve dualarla inşallah güzel işler yapma niyetimiz Yüce Allah (c.c.)’ın izniyle hasıl olacaktır. Ben bu düşüncelerle, başta Sayın Vekilimiz olmak üzere, buraya kadar yorulan herkese şükranlarımı arz ediyorum” ifadelerini kullandı. 

TOPLUMUN HER KESİMİNDEN YOĞUN İLGİ

Başkan Arslan’a bugün yapılan ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretlerine TÜRKONFED Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Yasemin Açık, HAZARSAM Başkanı Prof.Dr. Bilal Çoban, Eski Belediye Başkanlarından Şükrü Kacar, Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, İl Gıda ve Tarım Müdürü Turan Karahan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Demirbağ, Fırat Teknokent Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın, Elazığ ASKON Başkanı Osman Özçelik ve Yönetim Kurulu, ELSİAD Başkanı Mustafa Gökçe ve Yönetim Kurulu, Sebze Hali Dernek Başkanı Resul Kırılmaz, TOBB Elazığ ve Doğu Anadolu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nuran Tekocak, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, kültür ve sanat dünyası temsilcileri, iş dünyası temsilcileri ve toplumun bir çok kesiminden vatandaş katıldı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN