Tasavvuf Konserine Davet

Elazığ Belediyesi'nin geçtiğimiz günlerde kurduğu Belediye Konservatuarı Türk Müziği Korosu, ramazan ayı etkinlikleri kapsamında hemşerilerimiz için tasavvuf konseri düzenleyecek.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde kurduğu Belediye Konservatuarı Türk Müziği Korosu, ramazan ayı etkinlikleri kapsamında hemşerilerimiz için tasavvuf konseri düzenleyecek.

Konser programı, 9 Haziran Cumartesi akşamı 21.30’da Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

NACİ SÖNMEZ: “MUSİKİ SEVERLERİ BEKLİYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Konservatuarı Şefi Naci Sönmez, korolarının gönüllü müzik severlerin oluşturduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı:

Türk sanat müziği, Harput müziği ve milli müziğimize gönül vermiş her kesimden vatandaşımızın yer aldığı koromuz, henüz çok yeni. İki aylık maziye sahip 74 kişilik bir koromuz var. Tasavvuf müziğinde bu kadar geniş bir koro belki de ilk defa hayata geçirildi. Kendi öz müziğimize gönül veren insanlara ve bu imkânı bizlere sunan Belediye Başkanımız Sayın Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ederim.

BAŞKAN YANILMAZ: SANATIN HER DALI BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ

Elazığ Müziği’nin nesiller boyu yaşatılması için hayata geçirdikleri Elâzığ Belediyesi Konservatuarı’nın gerçekleştireceği tasavvuf müziği konserine vatandaşlarımızı davet eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, sanatın her alanının kendileri için çok kıymetli olduğunu belirterek 2018 yılının kültür-sanat içerikli programlarla dolu dolu geçeceğini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN