Temizer: Birilerinin İYİ Parti Korkusu Artıyor

Seçim çalışmaları kapsamında kamu kurumlarını ve salı pazarını ziyaret eden İYİ Parti adayı Yavuz Temizer 'Seçimler yaklaştıkça birilerinin İYİ Parti korkusu da artıyor' dedi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Seçim çalışmaları kapsamında kamu kurumlarını ve salı pazarını ziyaret eden İYİ Parti adayı Yavuz Temizer "Seçimler yaklaştıkça birilerinin İYİ Partiİ korkusu da artıyor" dedi.

"İftira ve algı operasyonlarıyla elazığ’ı durdurabileceklerini sanıyorlar. Boşuna yormasınlar kendilerini, bütün elazığ biliyor ki İYİ Partiİ’ye verilen oylar iyi parti’ye gidiyor. Siz İYİ Parti'nin oylarını düşüneceğinize hayat pahalılığını, enflasyonu, mazotu, döviz kurlarını düşünün. Asli görevinizi yapın." diyen Temizer sözlerini şöyle sürdürdü:

Bir de emniyet müdürlüğümüzün yeri meselesi var. Ak parti adayları, “burayı bahçe yapıyoruz” diyerek elazığ’dan alkış ve oy istiyor. Eşeğini önce kaybedip sonra bulan adam muamelesi yapıyorlar elazığ’a. Şehit kanlarıyla sulanmış toprağı toki’ye verecek kadar gözlerini rant hırsı bürüyenler siz değilmiydiniz? Şimdi bize neyin müjdesini veriyorsunuz? Milliyetçiler, ülkücüler iki yıldır buna direndi ve geri adım atmaya mecbur kaldınız. İşin özeti şudur: sayın ağar “5 dakika”da milliyetçilerin projesine konmaya çalışmıştır. Bu işler öyle 5 dakikada oluyordu madem, 40 gündür neden hergün 5’er dakikanızı ayırıp bu şehrin meselelerini çözmüyorsunuz? Elazığ’da ne düğüne ne cenazeye gelmediğiniz seneler 5’er dakikanızı ayırsaydınız, bugün oğlunuzun elinden tutup kapı kapı gezmek zorunda kalmazdınız.

2007 cumhurbaşkanlığı seçiminde eşi başörtülü biri çankayaya çıkmasın diye meclisten kaçtığınız için millet sizi sandığa gömmüştü ve siyasi hayatınız bitmişti. Böyle ucuz şeylere tevessül ederek siyasette yer bulamazsınız.

Bu meselenin elazığ kamuoyundaki sahipleri de siyasetteki sahipleri de bellidir. Bunu biz de biliyoruz, bütün elazğ da biliyor. Kimse ‘’5 dakikada çözdük’’ diyerek ucuz hamleler peşinde koşmasın. Bir türk milliyetçisi olarak, bir ülkücü olarak bu tür el çabukluğu numaralarına sessiz kalmayız.

Elazığın onur meselesinin çözümünde emeği geçen ülküdaşlarımdan allah razı olsun. Allah, vatan, millet yolunda can veren bütün kahramanlara rahmet diliyorum. Allah bizi şehitlerin şefaatine nail eylesin.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN