TSO Başkanından Gündeme İlişkin Açıklama

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, tüm il protokolünün ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı Demokrasi Meydanı'nda gerçekleşen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programına katıldı. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, tüm il protokolünün ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programına katıldı. 

Başkan Arslan yaptığı konuşmada ‘’15 Temmuz gecesi vatanı, milleti, demokrasiyi ve ülkenin geleceğini yok etmek isteyen vatan hainleri, milletin silahlarını bu aziz millete doğrultarak kalleşçe bir darbe girişiminde bulundu. Yüce Türk milleti, damarlarındaki asil kanın ve çağlardan gelen bağımsızlık ruhunun gereği olarak ölümü göze alıp hainlere gerekli cevabı verdi. O gece hainlere karşı bir direniş olarak başlayan milli duygular ile yoğrulmuş beraberlik ruhu daha sonra yeniden dirilişe dönüşmüştür. Anadolu topraklarında yaşayan 7’den 70’e her bir bireyin; milleti, bayrağı, devleti ve vatanı söz konusu olduğunda neler yapabildiğini tüm dünya bir kez daha görmüş oldu. Gözü dönmüş hainlerin milli iradeye karşı darbe teşebbüsü asla kabul edilemeyecektir. Demokrasiye, milli birlik ve beraberlik ruhuna sahip çıkmak vatansever her Türk bireyinin boynunun borcudur.15 Temmuz yalnızca aziz milletimize ve devletimize karşı yapılmış bir hareket değil, ümidini ülkemize bağlamış, gönlü Türkiye ile beraber olan dünyadaki tüm kardeş ve dostlarımıza karşı yapılmış bir kalkışmadır.

Anayasa ve demokrasimizi askıya almak isteyen, yerli ve yabancı karanlık güçlere uşaklık edenlere bu asil millet asla prim vermeyecektir. Milletimizin huzuruna ve Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.

Kalkışmada yitirdiğimiz şehitlerimizi rahmetle gazimizi de minnetle anıyoruz. Bu topraklarda var olabilmemiz için ödenen bedellerin farkında olan bizler bundan sonra daha çok çalışarak ve üreterek ekonomimizi büyütmeye güçlendirmeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.’’ ifadelerini kullandı. 

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN