TSO'dan Kültürel Etkinliklere Destek

Ankara'da faaliyetlerini sürdüren Ankara Elazığ Kültür Derneği tarafından organize edilen 'Peynirli Ekmek Piknik ve Kültürel Etkinliği' 01 Temmuz 2018 tarihinde Ankara'da Elazığ TSO'nun maddi destek ve katılımı ile gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Ankara’da faaliyetlerini sürdüren Ankara Elazığ Kültür Derneği tarafından organize edilen “Peynirli Ekmek Piknik ve Kültürel Etkinliği” 01 Temmuz 2018 tarihinde Ankara’da Elazığ TSO’nun maddi destek ve katılımı ile gerçekleştirildi.

Etkinliğe Elazığ TSO Meclis Başkaın Ahmet Yaşar ile birlikte katılan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, ilin öne çıkan kültürel değerlerinin yaşatılması ve tanıtılması anlamında bu tür organizasyonlara önem verdiklerini ifade ederek, “Ankara Elazığ Kültür Derneğimiz tarafından geleneksel hale getirilmiş olan ‘Peynirli Ekmek Piknik ve Kültürel Etkinliği’ Oda Başkanı olarak şahsım, Meclis Başkanımız Sayın Ahmet Yaşar, Meclis Üyelerimiz Sayın Abdulkerim Yılmaz, Sayın Mustafa Candan, Sayın Selçuk Urul, Sayın Erkan Mespen ve Sayın Osman Baysak tarafından sağlanan maddi destek ile oluşturulan sponsorlukla gerçekleştirilmiştir.

Programa Ankara Vali Yardımcısı Sayın Hürrem Aksoy ile Kazan Kaymakamı Sayın Engin Aksakal, Ankara Elazığ Kültür Derneği Başkanımız Sayın Prof.Dr. Haşim Çakırbay ile dernek yöneticileri ve çok sayıda hemşerimiz ile Elazığ kültürüne gönül vermiş Ankara’da yaşayan farklı illerden çok sayıda vatandaşlarımız iştirak etmişlerdir. Programda Peynirli Ekmek ikramı, halk oyunları, yerel ve ulusal sanatçılarımızın konserleri ve diğer etkinlikler yoğun bir ilgi görmüştür. İlimizin kültürel değerlerinin yaşatılması ve tanıtılması anlamında bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Ben bu güzel etkinliğe destek olan Meclis Üyelerimize ve etkinliği organize eden Elazığ Ankara Kültür Derneği Başkanı ve tüm yöneticiler ile emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Programda bir konuşma yapan Elazığ Ankara Kültür Derneği Başkanı Prof.Dr. Haşim Çakırbay’da 1948 tarihinde kurulan ve bugüne kadar Elazığ Kültürünün yaşatılması ve tanıtılması anlamında önemli hizmetler veren Derneğin geleneksel hale getirmiş olduğu ‘Peynirli Ekmek Piknik ve Kültür Etkinliği’ne sponsor olan Elazığ TSO Yöneticilerine teşekkür etti.

Programda Başkan Arslan’a katkıları ve katılımı nedeniyle Ankara Elazığ Kültür Derneği tarafından hazırlanan plaket, Ankara Vali Yardımcısı hemşerimiz Hürrem Aksoy tarafından takdim edildi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN