TSO Koşusunu Kazanan Belli Oldu

Elazığ Hipodromu'nda 12'incisi düzenlenen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Koşusu'nu Hüseyin Çiçek'in sahibi olduğu SAWYER isimli safkanı, jokey Ersin Kılık ile kazandı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Hipodromu’nda 12’incisi düzenlenen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Koşusu’nu Hüseyin Çiçek’in sahibi olduğu SAWYER isimli safkanı, jokey Ersin Kılık ile kazandı.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte çok sayıda yarış severin yoğun ilgi gösterdiği ve büyük bir heyecanın yaşandığı yarışı kazanan Sawyer kariyerine 10. Birinciliği elde etti.

Üç ve yukarı yaşlı 10 safkan İngiliz atının kum pistte 1200 metre mesafede birincilik mücadelesi verdikleri koşuda ikinciliği geçen yıl olduğu gibi KARA MAHMUT elde ederken, NEW ALAÇAT üçüncü, SIMENTAL da dördüncü oldu. Koşuyu kazanan SAWYER için bitiriş derecesi 1.14.36 olurken farklar 1,5 boy – 4,5 boy – ½ boy şeklinde sonuçlandı.

Koşuyu kazanan atın sahibi adına Şehmuz Erkuş’a kupayı Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan verdi. Şeref tribününde gerçekleştirilen törende, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Tavuş koşuyu kazanan safkanın jokeyi Ersin Kılık’a hediye, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Veli Aksu da Elazığ Hipodromu Müdür Vekili Bekir Hekimoğlu’na günün anısına çiçek takdim etti.

ARSLAN: ELAZIĞ ADINA ÖNEMLİ BİR TANITIM

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, yarışlar sonrası yaptığı değerlendirmede Türkiye genelinde sınırlı sayıda hipodrom olduğunu belirterek, “Elazığ hipodromu Ülkemizin görsellik anlamında en güzel yerleşkesine sahip. Hipodrom ilin tanıtımına çok önemli bir katkı sağlamakta ve düzenlenen yarışlar canlı olarak ülke genelinde izlenmektedir. 12’ncisi koşulan Elazığ TSO Kupası Koşusu da geleneksel bir yapıya kavuşmuş ve iş dünyası adına yapılmaktadır. Bu yıl yapılan koşuyu kazanan at sahibi başta olmak üzere jokey ve tüm emeği geçenleri kutluyorum” değerlendirmesinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN