Tuğrul Selmanoğlu'na Yoğun İlgi

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Almanları susturan Türk olarak tanınan ünlü  aktivist Tuğrul Selmanoğl'nun gerçekleştirdiği söyleşiye Elazığlılar yoğun ilgi gösterdi.

Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Güçlü ve Etkin Türkiye” konulu programda söyleşi yapan Selmanoğlu'na, hemşehrilerinin büyük sevgisi, programın yapıldığı salonu hıncahınç doldurdu. 

Programa Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Tuğrul Selmanoğlu’na dik duruşundan ötürü teşekkür ederek “Mesele vatan olunca Elazığlı asla geri adım atmaz ve hak edene gerektiği gibi cevabını verir” ifadelerini kullandı.

Daha sonra sahneye çıkan Tuğrul Selmanoğlu kendisine görterilen büyük sevgiden duydyuğu memnuniyeti ifade ederek, gezdiği müslüamn ülkelerdeki gözelmlerini anlattı. Sık sık foroğraf ve videolarla söyleşisine devam eden ünlü aktivist, Müslüman toplumun içinde bulunduğu vahim duruma değinerek, Türk'ün gücünden bahsetti.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN