TÜMSİAD Elazığ Şubesinden Basın Açıklaması

Sanayici ve İş Adamları Derneğinde düzenlenen Devir Teslim Töreninde Mahir Sönmez önemli açıklamalar yaptı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Sanayici ve İş Adamları Derneğinde düzenlenen Devir Teslim Töreninde Mahir Sönmez önemli açıklamalar yaptı.

Snömez tarafından yapılan basın açıklaması şöyle:

Malum 15 Temmuz sürecinden sonra hain darbe kalkışmasından sonra görevi devraldık. Bu süre zarfında elimizden geldiğince milli, manevi ve yerli olan iş adamlarımızı TÜMSİAD’A dâhil etmeye ve ilimizin ekonomisine katkı sunmaya gayret ettik.

Tabi gayreti çok kıymetli TÜMSİAD ailemizle beraber yaptık. Ben hiç birini ayırt etmedim. Çünkü hepsi bizim ailemiz gibi oldu. Elimizden geldiğince ilimizin ekonomisiyle alakalı ve ilimizin tüm sorunlarıyla alakalı birlikte hareket etmeye ve birlikte çözmeye gayret ettik.

Bu süre zarfında birçok etkinlikleri yapmaya tüm TÜMSİAD ailemizle beraber yaparken her faninin ölümü olduğu gibi bizlerinde hizmetinin bir bitiş noktası vardır.

Bizler elimizden geldiğince bu hizmet ettiğimiz süre zarfında insanların gönlüne, insanların vicdanına, insanların kalplerine girmeye gayret ettik. Çünkü makamlar dediğin gelip geçer, yani hiçbir insanın makamı baki değildir. Sultan Süleyman’ın baki olmamış makamlar Mahir Sönmez’e hiçbir zaman olmayacaktır. Sadece bizler de baki olan nedir, insanların yüzlerine baktığımız zaman hoş bir tebessüm bırakabildiysek ne mutlu bizlere diyoruz. Çünkü bizim insanların nezdinde hatırlanabileceğimiz tek şeyimiz bu olsun diyoruz.

Malum 24 Haziran süresi içerisinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerimiz var. Bu seçimlerden dolayı bizlerde aday adayı olduk ve bu aday adaylığı sürecinden dolayıda Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şubesi’nden istifa etme zorunda oluyoruz. Çünkü bizlerde başkanlık görevimize son vermek zorundaydık.

Daha sonrasında bu Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneğine yıllarca hizmet etmiş hem kendisini sanayide hem kendisi insanların içerisinde kanıtlamış Ahmet Özbay abimize şuanda devir teslim töreni yapacağız.

Bizlerin gözü hiçbir zaman arkada kalmayacak, çünkü buranın temelini atan insanlarında başında Ahmet Özbay abimiz geliyor.

Biz bundan sonra TÜMSİAD’IN içerisinde sevgili başkanımızın emri altında, çünkü bizler nefsini törpülemiş insanlarız yani nefsiyle hareket etmeyen insanlarız. Makam, mevki olduğu zaman iyi makam, mevki olmadığı zaman kötü diyecek insanlarda değiliz.

Bundan sonra Ahmet Özbay abimizin başkanlığı altında TÜMSİAD’A hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bu süre zarfında kalbini kırdığımız, üzdüğümüz arkadaşlarımız varsa ben hepsinden özür diliyorum, hepsinden helallik almak istiyorum. Çünkü en nihayetinde bizlerde insanız, beşeriz yanlış yapacağımız şeylerde olacaktır illaki, zaten olmazsa bizde problem vardır.

Çünkü insanız en nihayetinde, bunun için haklarınızı helal edin. Özellikle başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayımızın ve içerisinde bin aydan daha kıymetli Kadir gecesini bulunduran Ramazan ayımızın hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, Allah yar ve yardımcımız olsun diliyorum. Sağ olun Teşekkürler.

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN