Ulukent Sakinleri Şehir Turunda

Elazığ Belediyesi tarafından bayanlara ve çocuklara yönelik tarihi ve turistik mekânları kapsayan 'Kültür ve Şehir Turları' her hafta mutat bir şekilde devam ediyor. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi tarafından bayanlara ve çocuklara yönelik tarihi ve turistik mekânları kapsayan "Kültür ve Şehir Turları" her hafta mutat bir şekilde devam ediyor. 

Şehrin tarihi ve kültürel yerleri ile Elazığ Belediyesi tarafından ilimize kazandırılan çalışmaların halkımız tarafından ziyaret edilmesini amaçlayan geziler kapsamında Ulukent Mahalle sakinleri Harput, Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı, Çöpten Enerji Üretim Tesisi’ni ziyaret etti.

ULUKENT MUHTARI ATLAN: BAŞKANIMIZA MÜTEŞEKKİRİZ

Gezi öncesi bir açıklama yapan Ulukent Mahalle Muhtarı Ayhan Atlan, “Ulukent Mahalle sakinleriyle belediyemizin tahsis ettiği lüks araçlarla gezi turumuza başlayacağız. Bu tür etkinlikler ile şehrimizin tanıtımına katkı sağlayan Mücahit Başkan’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Geziye katılan Ulukent Mahalle sakinleri ise yaptıkları açıklamalarda, “Kültür ve Şehir Turları ile yaşadığımız şehri tanımaya başladık. Mücahit Başkan’a bu tür organizasyonlar yaptıkları için teşekkür ediyoruz. Elazığ’da yaşıyoruz ancak şehirde böylesi yatırımların yapıldığını bilmiyorduk.

Özellikle Elazığ Belediyesi tarafından yaptırılan Fethi Sekin Mesire Alanı, Çöpten Enerji Üretim Tesisi oldukça güzel olmuş. Bu geziler sayesinde yapılan hizmetleri ve tarihi yerleri gördük. Bu gezi turunu düzenleyen Mücahit Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN