Yanılmaz, 40 Yıllık Çiftleri Ağırladı

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi, anlamlı bir programa daha imza atarak, 40 yıl ve üstü evli çiftlere yönelik özel bir etkinlik düzenledi.

Kültür Park Mamurat'ül Aziz Salonu’nda gerçekleşen programa Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanıılmaz, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya, Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Cemil Erdem, 40 yıl ve üzeri evli olan çok sayıda çift katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program sinevizyon gösterimi ile devam ederken, programa gelen çiftler salonun fuaye kısmında özel hazırlanan alanda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şehir buluşmaları kapsamında 40 yıl ve üzeri evli kalan çiftlere yönelik anlamlı bir program düzenlediklerini belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, konuşmasında şunları söyledi:

“Aile kurumu ve evlilik bizim medeniyetimizin en önemli parçalarından biridir. Biz aileye, aile yapısına ve ailenin devamına önem veririz. Dolayısıyla her biriniz genç nesillere örneksiniz. Onlar sizlere baktıkça, gördükçe sizlerin aile huzurunu hissettikçe inanıyorum ki gençlerimizin de bir aile kurma hevesi, gayreti, azmi artacaktır. Çok değerli büyüklerim aile bir kurum olarak bizim toplumumuzun olmazsa olmazıdır. Bir mahalleyi güçlü kılan ailenin gücüdür. Ailenin gücü bir sokağa güçlü kılar, sokağın gücü mahalleyi, mahallenin gücü şehri, şehrin gücü ise bir ülkeyi güçlü

kılar. Dolayısıyla geçmiş yüzyıllardan bugüne kadar millet olarak biz hep aileyi, ailenin bütünlüğünün sağlamlığını öne aldık. Bizim medeniyetimizin olmazsa olmazı da budur. Yüreklerimiz hep bu sevgiyle çarpsın. Dillerimiz sevgi türküleri ile söylesin. Ellerimiz sevgi ile kenetlensin.”

Programa katılan misafirlere hatıra fotoğrafı çektirildi. Fotoğrafların baskısı program esnasında alınırken, çerçeveye bırakılıp misafirlere takdim edildi. Misafirler böylesi güzel bir sürprizi kendilerine sağladığı için Başkan Yanılmaz’a teşekkürlerini iletirlerken bir sürpriz de programın sonunda gerçekleşti. Başkan Yanılmaz misafirlerini uğurlarken kendilerine 40 Yılın Hatırına programına özel bir hediye takdiminde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN