Yanılmaz'a Bir Ödül Daha

Ülke TV ile Spor ve Spor dergisinin geleneksel olarak düzenlediği '4. Sporun Devleri Buluşuyor' ödül töreni, Ankara'da yapıldı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Ülke TV ile Spor ve Spor dergisinin geleneksel olarak düzenlediği "4. Sporun Devleri Buluşuyor" ödül töreni, Ankara'da yapıldı.

Törene, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, milletvekilleri, federasyon başkanları, sporcular, spor ve siyaset dünyasından isimler katıldı.

Ödül töreni öncesinde, katılımcılara geleneksel sporlar ve Dünya Motokros Şampiyonası'nın tanıtımıyla 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin sinevizyon gösterisi sunuldu. Türk Halk Müziği sanatçısı Esat Kabaklı'nın seslendirdiği "Bil Oğlum" türküsüne katılımcılar Türk bayrakları ile eşlik etti.

BAKAN BAK: SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ TÜRKİYE'DE ÖNEM ARZ EDİYOR

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, törendeki konuşmasında, Türkiye'nin spora yatırım yapan en önemli ülkeler arasında yer aldığını ifade ederek, "Sporun birleştirici gücü Türkiye'de önem arz ediyor. Spor yönünden şanslı bir ülkeyiz. Sporun tüm kademelerinde yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan var. 2002 yılından itibaren onun sayesinde önemli atılımlar yapıldı. Dünyada spora en fazla yatırım yapan ülke, belki de birincisi Türkiye" diye konuştu.

ÖDÜLÜ BAŞKAN YANILMAZ ALDI

Törende 2014-2015 ve 2015-2016 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan, 2017-2018 sezonunda da şampiyonluk mücadelesini sürdüren Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler futbol takımı başarılarından dolayı ödüle layık görüldü. Ödülü Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz aldı. Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler futbol takımının geçtiğimiz sezon İşitme Engelliler Süper Ligi’nde şampiyon olduğunu , bu yıl da aynı başarı çizgisini sürdürmeye devam ettiğini belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz: “Futbolcularımızı, yönetimi ve teknik heyeti kutluyorum. Bu birlik beraberlik içinde birbirine inanan bir yönetimin ortaya koymuş olduğu başarıdır. Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler futbol takımımız, Türkiye’de örnek bir başarıya imza atmıştır. Önümüzdeki yıllarda da bu birlik ve beraberlik ile karşılıklı duyulan güven, azim, başarıları arka arkaya getirecektir” şeklinde konuştu.

Ödül töreni sonunda Bakanlar, ödül alan sporcular, federasyon başkanları, spor adamları ve siyasetçiler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN