Yanılmaz Çalışan Mesai Arkadaşlarıyla Bir Arada

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde çalışan personellerini yalnız bırakmadı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde çalışan personellerini yalnız bırakmadı.

Başkan Yanılmaz, şehirde yaşayan vatandaşların Ramazan Bayramı’nda sıkıntı yaşamamaları için çalışan personelleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı ve sohbet etti.

İzzetpaşa Camii’nde bayram namazından sonra hemşerileriyle bayramlaşan Başkan Mücahit Yanılmaz daha sonra ilimizin kanaat önderlerinden Şeyh Abdulkadir Efendiyi ziyaret etti. Ardından Destek Hizmetleri, Zabıta ve İtfaiye Müdürlüklerini ziyaret eden Başkan Yanılmaz, çalışan mesai arkadaşlarıyla bir araya geldi.

“7/24 ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Elâzığ Belediyesi olarak hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı rahat ve huzur içerisinde geçirmeleri adına 7 gün 24 saat çalışmaya devam ettiklerini söyleyen Başkan Mücahit Yanılmaz, açıklamasında şunları söyledi:

Ramazan Bayramı’nda mesaiye gelen, ailelerine çocuklarına değil de Elazığlı hemşerilerimiz daha huzur içinde olsun diye fiilen çalışma alanında bulunan personellerimizle bayramlaştık. Destek Hizmetleri, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nde ki personellerimiz ile bir araya gelerek sohbet ettik. Daha sonra İtfaiye Müdürlüğü personelimizin bayramını kutladık. Elâzığ itfaiyesi hem müdahalelerde ki tecrübesi ve birikimi, makina aksamıyla Türkiye'nin örnek itfaiyelerinden biridir. Biz Elâzığ’da yangınlara kısa sürede müdahale ediyoruz. Bazı aylarda yangın sayısı çok çok fazla olabiliyor. Yaz döneminde havaların sıcaklığının artmasıyla büyüyen yangınlar olabiliyor. Son dört yıllık süre içerisinde itfaiye birimimizin hem hızlı müdahale etmesi, hem de tecrübe ve bilgi birikimi ile nerede nasıl müdahale edileceğini bilmesiyle bugüne kadar herhangi bir can kaybı yaşamadan geldik. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder. Fiilen şu anda işinin başında bulunan çalışan bütün personellerimizin, hemşerilerimizin ve İslam âleminin bayramını kutluyorum. Rabbim sağlık ve sıhhat içinde nice bayramlara hepimizi ulaştırsın.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN