Yanılmaz'dan 'Hikayelerle Anadolu İrfanı'na Davet

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Kültürel faaliyetlere devam eden Elazığ Belediyesi bu kez de Bekir Develi'yi misafir edecek. 

Bu kapsamda TRT ekranlarında düzenlediği programlarla tanınan Bekir Develi, 23 Ocak Salı 19.00'da, Belediye Kültür Merkezi’nde Elazığlılarla bir araya gelecek. Develi, “Hikâyelerle Anadolu İrfanı” adlı konferansta kültürümüz, örf ve adetlerimizdeki değişimler, âlimlerimiz, evliyalarımız ve onların ibretlik hayatlarına dair konulara değinecek.

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada 2018 yılının kültürel etkinliklerin ağırlıklı yapılacağı bir yıl olacağı belirtilerek şunlar ifade edildi.

“Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda birçok kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacağız. Bu doğrultuda TRT ekranlarında yaptığı programlarla adından söz ettiren Bekir Develi tarafından gerçekleştirilecek “Hikâyelerle Anadolu İrfanı” konferansı 23 Ocak Salı günü akşam 19’da Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Ardından 26 Ocak Cuma günü Radyo 7 program yapımcısı Mehmet Ercan tarafından “Şiir ve Türkü Dinletisi akşam 19.30’da BKM’de gerçekleşecek. Ocak ayı etkinlikleri kapsamında bir diğer program ise, 27 Ocak Cumartesi günü Kerkük Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Suphi Saatçi’nin katılımıyla ‘Osmanlı'nın Yitik Şehri Kerkük’ adlı konferansla devam edecek. Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek kültürel etkinliklere tüm hemşehrilerimiz davetlidir.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN