Yanılmaz'dan 23 Nisan Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ulusal egemenliğimizin sembolü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutladığını ifade eden Başkan Yanılmaz, "Evrensel tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, demokrasimizin ve bağımsızlığımızın simgesidir. Çok zor bir sürecin ardından millet hâkimiyetini temel alan bir anlayışla açılan Meclisimiz, milletin iradesinden aldığı eşsiz güçle ülkemizi daha iyi yarınlara taşımaya devam edecektir.

Tarih boyunca defalarca millet ve hürriyet düşmanı hainlerin sataşmasına maruz kalan TBMM, en son 15 Temmuz hain terör saldırısında doğduğu gün kadar taze, hürriyet ve bağımsızlık ruhuyla dimdik ayakta kalarak 'Gazi Meclis' unvanını pekiştirmiş, milletimize zincir vurmaya kalkan çılgınlara ders, milletimize ve mazlum milletlere umut vermiştir. 15 Temmuzda millet kıyam ederken, onun iradesini temsil eden Meclis de yıkılmaz bir kale olduğunu göstermiştir.

İnanıyorum ki geleceğimiz olan çocuklarımız, bu bilinç ve inançla daha büyük bir Türkiye için yol almaya devam edecektir. Tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyor, daha mutlu, barış dolu, kardeşlikle yoğrulmuş güzel bir gelecek diliyorum. Bu vesileyle milli mücadelemizde yer almış tüm kahramanlarımızı saygı ve şükranla anıyorum" dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN