Yanılmaz'dan Keskin'e Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğüne atanan Kenan Keskin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğüne atanan Kenan Keskin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğüne atanan Kenan Keskin’e yeni görevinde başarılar dileyerek, Elazığ’ın karayolları ağı Türkiye’nin gelişmiş karayolları ağlarından bir tanesi olduğunu söyledi.

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün işbirliği içinde çalıştıkları kurumlardan bir tanesi olduğunu ifade eden Başkan Yanılmaz, “Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü’nün kurulduğu günden bugüne kadar sadece Elazığ değil bağlı olan diğer illere de en güzel hizmeti verme yolunda çalışma yapmış çok güçlü bir bölge müdürlüğüdür. Dolayısıyla Elazığ Bölge Müdürlüğü Elâzığ ile birlikte diğer illere de hizmet ederken hükümetimizin ulaşımda ortaya koymuş olduğu performansı en iyi yansıtan bölge müdürlüklerinden biri olmuştur. Bir önceki bölge müdürümüz Karayolları Genel Müdürlüğü'nde Daire Başkanlığı’na atandı. O dönemde de biz hep birlikte çalışma kültürünü ortaya koymuş ve güzel çalışmalar yapmıştık. İnanıyorum ki çok değerli bölge müdürümüz ile de aynı şekilde Elazığ'ın geleceği, güzelleşmesi, gelişmesi için birlikte hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

BELEDİYELER ORTAK ÇALIŞTIĞIMIZ KURUMLARDAN EN ÖNEMLİSİDİR

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü’ne atanan Kenan Keskin de ziyaret nedeniyle Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ederek, şunları kaydetti.

Bir haftadır görev yapmaktayım. Karayolları sonuçta devletin bir kurumudur. Bir tarafta Karayolları var diğer tarafta da bizim en önemli ortak çalışma kuruluşları olan belediyeler var. Belediyeler ile Karayolları her bölgemizde çok güzel istişarelerde bulunarak birlikte projeler üretiyor ve bu anlamda da çalışmalar sürdürülüyor. Burada da öyle olacağını düşünüyorum. Ben tekrar ziyaretlerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Elâzığ bölgesinde hizmetlerimize en iyi şekilde devam edeceğiz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN