Yanılmaz'dan Muhtarlara Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Muhtarlar Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Başkan Yanılmaz’ın Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni ziyaretine Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya da eşlik etti.

Birçok muhtarın katıldığı teşekkür ziyaretinde konuşan Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, Mücahit Başkan’nın yapmış olduğu hizmeleri gerçekten çok beğendiğini ifade ederek “Biz muhtarlara düşen yapmış olduğunuz hizmetlerde sizlere destek vermektir. Ben şahsım ve bütün muhtarlar adına Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyorum.” dedi.

“PRATİK DÜŞÜNEN, PRATİK KARAR VEREN BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR”

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ise yaptığı konuşmasında şehrin sorunlarıyla yakından alakadar olan bir belediye başkanımız olduğunu ifade etti. Kaya; “Pratik düşünen, pratik karar veren bir belediye başkanımız var kendisiyle gurur duyuyoruz. Şehre kazandırdığı hizmetleri herkes görüyor biliyor. Allah yardımcısı olsun. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN