Yanılmaz'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, eşi Nebahat Yanılmaz ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle şehit ailelerini ziyaret etti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve eşi Nebahat Yanılmaz, ilk olarak Afrin Operasyonu’nda çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Fevzi Gürsu'nun ailesini ziyaret etti.

Başkan Yanılmaz ziyaret esnasında yaptığı konuşmada “Afrin şehidimiz Fevzi Gürsu’nun annesini ziyaret ettiklerini, bu ülkenin her bir ferdinin şehit Piyade Uzman Çavuş Fevzi Gürsu gibi aslan yürekli kahramanları yetiştiren annelere minnet borçlu olduğunu belirterek şunları ifade etti. "Şehit ailelerimiz, bize bu topraklar için seve seve canını veren kahraman yiğitlerimizin emanetidir. Bu kutsal emanetlerin yanında olmak ve sorunlarına ortak olmak bizim en önemli görevimizdir" ifadelerini kullandı. 

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve eşi Nebahat Yanılmaz daha sonra Gülhan Cihangiroğlu'nu evinde ziyaret etti. Başkan Yanılmaz ve eşi Nebahat Yanılmaz’ın ziyaretlerinden dolayı oldukça memnun olan Gülhan Cihangiroğlu, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a dualar ederek çeşitli ikramlarda bulundu. Başkan Yanılmaz “Kutsal müessese aile, birlikte kurduğumuz devletlerin ve medeniyetlerin harcını yoğuran, Kurtuluş Savaşı’nda Nene Hatun 15 Temmuz’da Şerife Bacı olan kahraman kadınlarımızın günü kutlu olsun” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN