Yanılmaz Gençlerle Bir Arada

Elazığ Anadolu Realist Gençlik Hareketi Derneği üyelerinin çay davetini kırmayıp dernek üyeleriyle bir araya gelen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 24 Haziran seçimleri ile AK Parti hükümeti tarafından şehre kazandırılan hizmetleri anlattı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Anadolu Realist Gençlik Hareketi Derneği üyelerinin çay davetini kırmayıp dernek üyeleriyle bir araya gelen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 24 Haziran seçimleri ile AK Parti hükümeti tarafından şehre kazandırılan hizmetleri anlattı.

“BAŞKANIMIZ HER ZAMANKİ GİBİ BİZLERİ KIRMADI”

Elazığ Anadolu Realist Gençlik Hareketi Derneği Başkanı Erhan Eğit Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın her daim yanlarında olduklarını ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü:

Belediye Başkanımız, değerli abimiz, gençliğin abisi bizim çay davetimizi kırmadı. Bugün yine bizlerle beraber oldu. Ben şahsım ve arkadaşlarım adına değerli başkanımıza değerli abimize çok teşekkür ediyorum.

“24 HAZİRAN SEÇİMLERİ TARİHİ ÖNEM ARZ EDİYOR”

Paylaşmak denince akla genelde maddi paylaşımların geldiğini ancak maddi paylaşımla birlikte esasında fikir paylaşımı, proje paylaşımı, beyi gücü paylaşımının maddi paylaşımdan çok daha önemli olduğunu söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Ramazan ayında iftardan sonra ziyaretlerimiz sabah namazına kadar devam ediyor. Hemen hemen her gün 4-5 ayrı grupla, ayrı beyin takımıyla bir araya geliyorum. Elazığ özelinde Elazığ'ın kalkınması için büyümesi, gelişmesi için ne yapılması gerekiyorsa onları yapmaya gayret ediyoruz. Biz Elâzığ’ı sağlam ve dinamik tutarsak Türkiye'de sağlam ve dinamik bir şekilde kalmış olur. İnşallah 24 Haziran'da biz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'yi dünyaya karşı daha güçlü daha iradeye sahip ve daha büyüyen, zenginleşen bir ülke olması için Cumhurbaşkanı yapacağız. Aynı zamanda güçlü bir meclis oluşturacağız. Elazığ'da hedefimiz 5-0 yapmak. İnşallah 5-0 milletvekili ile meclise destek vereceğiz ve aynı zamanda Cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz. Ülkemiz daha rahat, müreffeh çok daha zengin olacak ve biz de bu ülkede okuyan gençler olarak, bizler gibi çalışanlar olarak kendi alanlarımızda çok daha başarılı hizmetler vereceğiz. 24 Haziran'da sandıklara gideceğiz oylarımızı kullanacağız. Türkiye'nin geleceğini daha büyük hizmet edecek olan Recep Tayyip Erdoğan'a ve meclisteki milletvekilleri ile birlikte daha emin bir yola hep beraber başlamış olacağız ”şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN