Yanılmaz Gıda Fuarı'nda

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 1.Yöresel Elazığ Gıda ve Gastronomi Fuarı'nı gezerek stantlarda incelemelerde bulundu.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 1.Yöresel Elazığ Gıda ve Gastronomi Fuarı’nı gezerek stantlarda incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi tarafından 21 Nisan’da açılan ve 29 Nisan’a kadar sürecek 1.Yöresel Elazığ Gıda ve Gastronomi Fuarı’nda incelemelerde bulunan Başkan Yanılmaz’a eşi Nebahat Yanılmaz da eşlik etti.

Başkan Mücahit Yanılmaz ve eşi Nebahat Yanılmaz stantları tek tek gezerek stant görevlilerinden bilgiler aldı. Yoğun ilgiyle karşılaşan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, fuara gelen miniklerle bol bol fotoğraf çektirdi ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda miniklerin mutluluğuna mutluluk kattı. Başkan Yanılmaz, fuar alanında vatandaşlarla sohbet ederek sorunları ve taleplerini dinledi.

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre çeşitli etkinliklerin ve ikramların yapıldığı 1.Yöresel Elazığ Gıda ve Gastronomi Fuarı, 29 Nisan’a kadar gelen misafirlerini ağırlayacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN