Yanılmaz'ın Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Çatalçeşme Mahallesi'ni ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye destek istedi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Çatalçeşme Mahallesi’ni ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek istedi.

Mahalle sakinleriyle birebir görüşerek vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yanılmaz, güçlü bir sistemin temellerini 24 Haziran’da verilecek oyların belirleyeceğini kaydetti.

Türkiye'nin varlığı ve bütünlüğü için ecdadımızın ezelden beri mücadele verdiğini belirten Başkan Yanılmaz, “Yıllardır yaşadığımız toprakları korumak için canımızı ortaya koyuyoruz. Çünkü biz mazlumların, kimsesizlerin umudu olan bir ülkeyiz. Bütün dünyanın gözü kulağı 24 Haziran seçimlerinden çıkacak olan sonuçlarda olacaktır. Çünkü Erdoğan’ın kaybetmesini isteyenlerin karşısında dua eden mazlumlar var. Bu açıdan gün birlik günü ve 80 milyon vatandaşımızla birlikte ülkemizin geleceği için en doğru kararı verelim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN