Yanılmaz Kursiyerlerle Biraraya Geldi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenen sosyal destek programı kapsamında kabul edilen Elazığ Belediyesi Lojistik Eğitim Merkezi kursiyerleriyle bir araya geldi.

PAYLAŞ
Harput TV -

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenen sosyal destek programı kapsamında kabul edilen Elazığ Belediyesi Lojistik Eğitim Merkezi kursiyerleriyle bir araya geldi.

Elazığ Valiliği ile yapılan protokol ile hayata geçirilen Elazığ Belediyesi Lojistik Eğitim Merkezi’nde bilgisayar kullanma, döküman hazırlama, dağıtım planlaması, dağıtım süreci, dağıtım maliyetleri ve fiyatlandırma konularını kapsayan eğitimler devam ediyor. Elazığ Belediyesi Lojistik Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitimlerin ardından 30 günlük bir staj eğitimi de verilecek.

Şehrimizde özellikle lojistik alanındaki çalışmaları önemsediklerini belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz yaptığı konuşmada şunları ifade etti.

“Biz şehrin genel planlamasını yaparken aynı zamanda Elâzığ’da lojistik merkezlerinin olması noktasında da planlamalarımızı yaptık. Çevre düzenleme planı için ilgili bakanlığımızdan onay alırken, lojistik merkezlerinin olacağı alanları da belirleyerek onay adık. Bu alanlarla birlikte Elâzığ’ımız da girişimcilik kurslarının artması, gençlerimizin iş sahibi olması, gençlerimizin

işveren olmasıyla ilgili başta EBEGEM bünyesinde birçok çalışmalarımız yer alırken, yine Elâzığ Valiliğimizle birlikte birçok SODES projelerine de imza attık. Bu projelerimizin bir çoğu da ödüllü projeler oldu. Arzumuz şudur, gidip herhangi bir işverenin yanında çalışan bir personel olmaktan ziyade, yanında personel çalıştıran bir işveren olmanızı istiyoruz. Bu çerçevede hükümetimizin özellikle 18-30 yaş arasındaki gençlere vermiş olduğu birçok imkânlar var. Bu imkânlardan mutlaka faydalanın. Devletimiz iş kuran bir gencimize 50 bin lira hibe olarak veriyor, 100 bin lira da faizsiz, uzun süreli ve geri ödemeli kredi olarak katkı sağlıyor. Yani siz 18-30 yaş arasında bulunan gençler olarak bismillah dediğinizde Devletin vereceği 150 bin lira sizin cebinizde oluyor. İnşallah her biriniz işinizi kurarsınız. Her biriniz yanınızda 5-10 kişiyi de istihdam edersiniz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize başarılar diliyorum.”

Konuşmaların ardından Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Belediyesi Lojistik Eğitim Merkezi’nde ki kursiyerlere tablet hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN