Yanılmaz Memur-Sen Heyeti İle Bayramlaştı

Ramazan Bayramı nedeniyle ziyaretlerine devam eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Memur-Sen heyeti ile bir araya geldi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Ramazan Bayramı nedeniyle ziyaretlerine devam eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Memur-Sen heyeti ile bir araya geldi.

Ziyarette bir konuşma yapan Memur-Sen Başkanı İbrahim Bahşi, Ramazan ayını geride bıraktıklarını ve şimdide Ramazan Bayramını kutladıklarını ifade ederek “ 24 Haziran seçimleri bizim için milli iradenin tecellisinin biraz daha erkene alınmış hali oldu. Safımız belliydi zaten, şu anda ülke yönetiminin daha iyi olması için yapılan çalışmaların daha hızlanması için bu seçim elzemdi. Biz Memur-Sen ailesi olarak şunu söylüyoruz. ‘Biz eski Türkiye'ye dönmek istemiyoruz ve elde ettiğimiz kazanımları koruyacağız. Milli istikrara, milli birlik ve beraberliğe sahip çıkmak istiyoruz.’ Bu noktada duruşumuz nettir. Biz eski Türkiye'de gerçekten bu ülkede yaşayan Müslümanlar olarak büyük sıkıntılar yaşadık. Yıllarca başörtülü kardeşlerimiz kurumların kapısından içeri giremedi. Okumak isteyen başörtülü evlatlarımız üniversitelere alınmadı. Biz artık bu anlamda eski Türkiye'ye dönmek istemiyoruz. Önümüze bakmak istiyoruz ve bu kazanımlarımızın devamı için her zaman istikrardan yana tavrımızı koyacağımızı açık bir şekilde ortaya koyduk. Bu seçimlerin ülkemize milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tekrar ziyaretlerinden dolayı Başkan Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyorum.” dedi. 

“CUMHURBAŞKANIMIZA BÜYÜK DESTEK ÇIKACAKTIR”

Ramazan ayının coşkusunu geride bırakarak, bayram sevincini yaşadıklarını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, açıklamasında şunları belirtti:

Biz aynı zamanda bir davanın ve bir medeniyetin mensuplarıyız. Eğer dünyanın bir ucunda bir mazluma zulüm yapılıyorsa biz o mazlumun yanında, zalimin karşısında olduğumuzu ortaya koyarız. Kimin yanında yer aldığımızı net olarak belirlemeliyiz. Memur-Sen kurulduğu günden bugüne kadar tavrını çok net ortaya koymuş olan bir sendikamızdır. Sizlerin her birini tek tek tebrik ediyorum, Allah hepinizden razı olsun. Bizim birlikte çalışma kültürünü ortaya koyduğumuz en iyi kuruluşlarımızdan biri de Memur-Sen’dir. Belki birçok hizmetimizde ki başarıda sizlerle yapmış olduğumuz istişare neticesinde ortaya koymuş olduğumuz tavırdır. Memur-Sen Elâzığ’da yapılan güzel icraatların devamlı arkasında oldu, sahiplendi ve çalışmaları sahiplenmeyi de her ortamda gösterdi. Bizim kardeşlik hukukumuzun fiili hayatımıza en güzel yansımasının bir sonucudur. Allah kardeşliğimizi arttırsın, birliğimizi beraberliğimizi arttırsın. Tabi inanıyorum ki 24 Haziran seçimlerini başta Elâzığ olmak üzere Türkiye en iyi şekilde sonuçlandırılacaktır. Biz 16 Nisan 2017'de Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin teorisinde Elâzığ olarak yüzde 71,5 oranında oy verdik.

Şimdi o teorinin pratiğe geçişi için sandıklara gideceğiz. İnşallah teorisinde yüzde 71,5 oy veren Elâzığ pratiğinde çok daha yüksek oranda oy verecektir. Ve Elâzığ inanıyorum ki Türkiye'de dereceye giren illerden biri olacak. 24 Haziran’dan sonra Türkiye çok önemli bir badireyi atlatmış olacak. Rabbim kazasız belasız bu seçimi de geçirmeyi hepimize nasip etsin. Tekraren herkesin bayramını kutluyorum. Ailenizle birlikte huzur, mutluluk içinde nice bayramlara ulaşmanızı yüce Allah'tan temenni ediyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN