Yanılmaz Nasranlılarla Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Yukarı Nasran Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlemiş olduğu iftar programına katılarak vatandaşlar ile birlikte orucunu açtı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Yukarı Nasran Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlemiş olduğu iftar programına katılarak vatandaşlar ile birlikte orucunu açtı.

Programa Yukarı Nasran Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahim Demir, Nasranlı vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif ile başlayan iftar programında konuşma yapan Başkan Yanılmaz, dernekleşmenin birlik ve beraberliğe vesile olduğunu belirterek programı düzenleyenlere teşekkür etti. Daha sonra 24 Haziran seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Yanılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek istedi. Güçlü ülkenin ancak güçlü bir meclis ile olacağını belirten Başkan Yanılmaz, İslam coğrafyasının umudu olan Türkiye’nin daha çok kalkınmaya ve daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu belirtti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN