Yanılmaz Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 24 Haziran seçimleri öncesi Sanayi Sitesi esnafları, Doğukent ve Abdulahpaşa Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Yanılmaz sahurunu ise zabıta personelleriyle birlikte yaptı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 24 Haziran seçimleri öncesi Sanayi Sitesi esnafları, Doğukent ve Abdulahpaşa Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Yanılmaz sahurunu ise zabıta personelleriyle birlikte yaptı.

“24 HAZİRAN’DA OYLARIMIZI ARTIRACAĞIZ”

İlk olarak Sanayi Sitesini ziyaret eden Başkan Yanılmaz, esnaflarla bir araya geldi. Başkan Yanılmaz esnafın sorunlarını dinledi ve kendileriyle görüş alışverişinde bulundu. Başkan Yanılmaz, seçim öncesi her bir oyun ne kadar önemli olduğunu vatandaşlarla paylaştı.

Teravih namazı sonrası Doğukent Mahallesi’nde ki hemşerilerimizle bir araya gelen Başkan Mücahit Yanılmaz, mahalle ile ilgili sorun ve talepleri dinledi.

Doğukent Mahalle Muhtarı Muhammed Coşkun, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın her zaman yanında olduklarını ve kendisininde her sıkıntılarına çözüm bulduğunu çözüm yolu aradığını ifade etti.

“Cumhurbaşkanını kendimiz seçelim hükümet de güven oyunu direkt bizden almış olsun” diye sözlerine başlayan  Yanılmaz, ”16 Nisan 2017'de nasıl % 71 oy verdiysek inşallah 24 Haziran'da da bunu artırarak % 75 oranında oy vereceğiz”dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN GÜCÜNE GÜÇ KATACAĞIZ”

Seçim çalışmaları kapsamında daha sonra Abdullahpaşa Mahallesi’ne geçen Başkan Yanılmaz burada da vatandaşlarla bir araya gelerek 24 Haziran seçimlerinin öneminden bahsetti.

Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarı Yavuz Köse, Başkan Yanılmaz’ın mahallede geniş kapsamlı çalışmalara imza attığını belirterek kendisine teşekkür etti.

Bizi yurtdışında en iyi şekilde temsil eden başı dik, alnı ak olan Erdoğan'ın bu seçimde kazanmaması için dış güçlerin etkili bir şekilde çalıştığını söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

15 Temmuz'da bir hain kalkışmaya girdiler ki ben o akşam Ankara'daydım. Elâzığ bunu çok hissetmedi ama Ankara'da ben beştepenin nasıl bombalandığını, Gölbaşı'ndaki Özel Harekat’ın, meclisin nasıl bombalandığını, Kızılay'da tankların nasıl arabaları ezerek bir pestil gibi ezip geçtiğini çok iyi gördüm ve şahit oldum. Ama bu milletten Allah razı olsun. Hepimiz öyle cesur bir şekilde karşı koyduk ki dünya tarihine bir millet darbe yapıp kardeşi kardeşe düşman etmek isteyenlere nasıl müsaade etmez bunu gösterdik. 24 Haziranda da sandığa gideceğiz. Cumhurbaşkanımızın gücüne güç katacağız. Dünyada Türkiye'yi daha güçlü kılmak için mücadelemizi vereceğiz, oylarımızı cumhurbaşkanımızın en yüksek oyu alması için kullanacağız.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN