Yanılmaz: Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmayacak

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, masum anne ve bebeğini hedef alan terör saldırısını kınayarak, bebek katili PKK'nın artık sonunun geldiğini kaydetti.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, masum anne ve bebeğini hedef alan terör saldırısını kınayarak, bebek katili PKK’nın artık sonunun geldiğini kaydetti.

Başkan Mücahit Yanılmaz, “Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde Astsubay eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık minik çocuğa yapılan alçakça bir saldırı haberiyle sarsıldık. Şimdiye kadar çok sayıda şehit verdik ve bu hainler yüzünden masum insanlarımızı kaybettik. Eşini görmek için giden bir anneyi ve evladını kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Yapılan bu tür saldırılara karşı her zaman ülke olarak dimdik ayakta durduk. Bundan sonra da her türlü alçaklığın karşısında durmaya devam edeceğiz. Terörü de, bunu destekleyenleri de lanetliyorum. Hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi anarken, şehit düşen gencecik annemizi ve 11 aylık bebeği rahmetle anıyorum. Hiçbir terör olayının açıklaması, sebebi yoktur olamaz. Geride kalan asker babamıza sabır ve başsağlığı diliyorum ”dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN