Yanılmaz: Sporcularımızla Gurur Duyuyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Avrupa Şampiyonasında Elazığ'ı temsil eden Badminton Takımı Milli Sporcularını ödüllendirdi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Avrupa Şampiyonasında Elazığ'ı temsil eden Badminton Takımı Milli Sporcularını ödüllendirdi.

Slovakya'da oynanan Avrupa Badminton Şampiyonası Gençler İşitme Engelliler müsabakasında çiftlerde 1'nci, teklerde ise 3'ncü olan sporcu Hasan Baygeldi ve Akdeniz Olimpiyatlarında ülkemiz adına 3' ncü olup Bronz Madalya kazandıran, ardından Çin'de yapılan Dünya Sampiyonası’nda dereceye giren sporcu Aliye Demirbağ, Millî Takım Antrenörleri Sıddık İsaoglu, Yavuz Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar ile Badminton Federasyonu İl Temsilcisi Hayrettin Karakaya Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Gençlik ve Spor il Müdürü Sedat Acar, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın her daim sporun ve sporcunun yanında olduğunu belirterek, "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bizlerin imkânları kısıtlı. Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’ın bizlere büyük katkıları bulunmakta. Özellikle mahallelerde açılan spor merkezleri ve şehrin çeşitli yerlerinde yapmış olduğunuz hizmetler takdire şayandır. Her başımız sıkıştığında bizlere çok ciddi katkılarda bulundunuz. Bu katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” dedi. 

Şimdiye kadar aldıkları derecelerden dolayı mutlu olduklarını ifade eden sporcular bu sonuçların daha iyisini yapmaya devam edeceklerini belirterek katkılarından dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

Badminton Federasyonu Elazığ İl Temsilcisi Hayrettin Karakaya ise yaptığı açıklamada, "Badminton da son 10 yıldır ciddi faaliyetler gösteriyoruz. Şehrimiz Türkiye’nin ilk üç ili arasında yer alıyor." ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN