Yanılmaz TED Kolejinde

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kariyer günleri programını TED Kolejinde gerçekleştirdi. 

Kariyer günleri programına TED Elâzığ Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekardağ Okul Müdürü Pınar Çeçen, Belediye Başkan Yardımcısı Mashar Ayas, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Programda bir konuşma yapan TED Koleji Okul Müdürü Pınar Çeçen,“Kariyer günleri kapsamında okulumuza gelen ve eğitime vermiş olduğu desteklerden dolayı Elâzığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Kariyer günleri kapsamında birçok okulda bu tip programlara katıldığını belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz şöyle konuştu:

“Elâzığ Belediyesi olarak 2014 yılından itibaren şehirde birçok yatırımı hayata geçirmenin gayreti içerisinde oluyoruz. Bunlardan bir tanesi de eğitim alanında yapmış olduğumuz çalışmalardır. Ne kadar kaliteli, ne kadar fiziki alanı düzgün, sizin her türlü ihtiyacını karşılayan okullar olursa o kadar eğitim kalitesi kendiliğinden artmış olur. Dolayısıyla sizler şanslısınız. Şanslı bir yerdesiniz ve şanslı birer öğrenci olarak eğitiminize devam ediyorsunuz.”

Programın sonunda Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz öğrencilerden gelen soruları cevapladı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN