Yavuz Temizer'den Bayram Tebriği

İYİ Parti milletvekili adayı Yavuz Temizer esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in selamlarını iletti.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

İYİ Parti milletvekili adayı Yavuz Temizer esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selamlarını iletti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Ahlat’ta kurduğu bayram sofrasına katıldıktan sonra Elazığ’a dönen Yavuz Temizer, “Bütün hemşerilerimin bayramını tebrik ediyorum” diyerek şu açıklamayı yaptı: 

Bu gece Ahlat’a yola çıktık. Sayın Meral Akşener bayram sofrası dediği sofraya iştirak ettik. Çok huzurlu ve sükunet içerisinde bir ortam vardı. Sayın Akşener’e çok teşekkür ederim, bu taahhüdünde durduğu için. Türkiye’yi bir bayram havasına sokacağız dedi ve bunu ilk bayramda gerçekleştirdi. Türkiye’nin dört bir tarafından arkadaşlarımız gelmişti. İşin içine samimiyet girince tokalaşmaların ötesine geçilip kucaklaşmalar ve sarılmalar başladı.

Sabah Ahlat’taydık, bayramlaşmamızı yaptık ve Elazığ’a tekrar yola çıktık. Bugün de seçim ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bu arada üzerimizde kalmasın, Meral Akşener’in bütün Elazığ’lılara selamı var. Selamı üzerimizde kalmasın onu iletmiş olalım

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN