Yaz Kampına Yoğun Katılım

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi tarafından başlatılan yaz kampında öğrenciler eğitimlerine devam ederken, aileler belediye tarafından sağlanan imkânların yeterli derecede olduğunu ifade ettiler. ADEM'in geleneksel yaz kampı etkinliklerinde alanında uzman eğitmenler çocuklarla bire bir iletişimi sürdürürken bir yandan müzik eğitimi alıyorlar, diğer yandan ise eğitici oyunlarla vakit geçiriyor. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi tarafından başlatılan yaz kampında öğrenciler eğitimlerine devam ederken, aileler belediye tarafından sağlanan imkânların yeterli derecede olduğunu ifade ettiler. ADEM’in geleneksel yaz kampı etkinliklerinde alanında uzman eğitmenler çocuklarla bire bir iletişimi sürdürürken bir yandan müzik eğitimi alıyorlar, diğer yandan ise eğitici oyunlarla vakit geçiriyor. 

Elazığ Belediyesi ADEM kampında öğrenciler satranç, puzzle tamamlama, mangala, denge oyunu, resim dersi, müzik dersi, diksiyon ve hitabet, yazarlık atölyesi, hızlı kitap okuma teknikleri ve kitap okuma gibi eğitici dersler ile hem eğleniyor hem de becerilerine beceri katıyor. 

ADEM yaz kampına katılarak çocuklarla bir araya gelen Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan “yazarlık atölyesi” başlığı altında miniklerle yazmanın ve kitap okumanın önemine değindi. Karaaslan, “Bazen yazdıklarımızı eleştirilmekten dolayı kimsenin görmesini istemeyiz. Birçok yazarımızın yazdıkları yazılar öldükten sonra okuyucuyla buluşmuştur. Yazmak, okumayla başlar. Öncelikle çok okumamız gerekiyor ki rahatlıkla yazabilelim” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN