Yeni Başkana Hayırlı Olsun Ziyareti

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ziyaretlerini sürdürüyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Karahan ve beraberindekiler Elazığ Fırıncılar Oda Başkanlığına seçilen İlhan Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemil Erdem’in de aralarında bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan Elazığ Fırıncılar Oda Başkanı İlhan Yıldız, bugüne kadar şehre yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Elâzığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

Mücahit Yanılmaz ile beraber Elazığ Fırıncılar Odası Başkanı İlhan Yıldız’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Karahan “oda başkanlığına seçilen başkanımıza hayırlı olsun diliyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

“Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’ın gayretli çalışmaları bizleri mutlu ediyor” diyerek sözlerine başlayan Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemil Erdem, “Başkanımızın ziyaretleri bizleri sevindiriyor. Ülkemizin devletimizin, milletimizin bekası için birlikte çaba göstermeliyiz. Ziyaretlerinden dolayı Elâzığ Belediye Başkanımıza ve Tarım İl müdürümüze teşekkür ediyoruz” dedi. 

YANILMAZ: BİZİM ESNAFIMIZLA İLGİLİ YAPTIĞIMIZ HİÇBİR DENETİM CEZA DENETİMİ DEĞİLDİR

Elazığ ekmeğinin meşhur olduğunu fırıncı esnafımızın o derece kaliteli ekmek ürettiğini söyleyen Başkan Yanılmaz, “Esnaflarımız da yaptığımız istişare toplantılarımızda şunu gördük ki eğer bu şehirde esnafımız ayakta ise şehirde canlı ve diridir. Şehirlerde birçok sektör var ancak fırıncılar biraz daha önem arz ediyor. Elazığ'ın ekmeği meşhurdur. Buradan il dışına ekmek götüren vatandaşlarımız var. Bizim esnafımızla ilgili yaptığımız hiçbir denetim ceza denetimi değildir. Bilgilendirme ve yönlendirme denetimidir. Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı’ndan alışveriş yapan hemşerilerimizin kendilerine en yakın fırından belirleyeceğiniz miktarda ekmek almalarını da temin etmek istiyoruz. Hem fırıncı kardeşlerimize bir artı olur, hem de o kardeşlerimizle fırınlardan ekmeğini alarak evlerindeki ihtiyacı gidermiş olurlar" şeklinde konuştu. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN