Yetiş, MHP'den Aday Adayı

Zafer Yetiş Elazığ milletvekili aday adayı oldu.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Zafer Yetiş Elazığ milletvekili aday adayı oldu.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği genel seçiminde MHP'den aday adayı olan bir diğer isim de Zafer Yetiş oldu. 

ZAFER YETİŞ KİMDİR?

1965 yılında Elazığ’da doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilimi Elazığ’da tamamladI. Üniversite tahsilini Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Erzincan Sınıf Öğretmenliği Bölümünde tamamladı. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilgiler Bölümünü bitirdi.

1989 yılında Muş ilinde Öğretmenlik görevine başladı.1992 yılında tayin ile memleketi olan Elazığ’a geldi. Elâzığ’da çeşitli okullarda idareci ve öğretmen olarak görev yaptı.2013 yılında Elazığ Belediyesine geçiş yaptım ve halen bu görevimi sürdürmekte. 

Uzun süre Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunduktan sonra 1989 yılında Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nin kararı ile  Elazığ Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine atandı. Bu görevi beş yıl başarıyla sürdürdükten sonra 2003-2004 yılları arasında Ülkü Ocakları Genel Merkezi Türkiye Müfettişliği görevine getirildi. 

2008 yılında Elazığspor Kulubü ikinci başkanlığı ve Futbol Şube Sorumluluğu görevini yürüttü. 2011 yılında Elazığsporumuzun Süper Ligde olduğu dönemde yine Kulüp İkinci Başkanlığı, Futbol Şube Sorumluluğu, Taraftar ve Stadyumdan sorumlu Yöneticilik görevinde bulundu. 2016 yılında halen devam eden Elazığspor yönetim kurulu üyeliği, taraftar ve stadyum sorumluluğu görevi bulunmaktadır.

Çeşitli gazete ve dergilerde yayınlanmış siyasi ve bilimsel içerikli makaleleri bulunan Yetiş, evli ve iki çocuk babası. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN