Başkan Yanılmaz Palu'da!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ilçe halkıyla kucaklaşmak ve bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Palu'yu ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput TV -

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ilçe halkıyla kucaklaşmak ve bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Palu’yu ziyaret etti. Ziyaretin ilk durağı Palu Belediyesi oldu.

Başkan Yanılmaz’ı makamında ağırlayan Palu Belediye Başkanı Mehmet Sait Dağoğlu, ilçe belediyesi olarak gerçekleştirdikleri çalışmaları, Başkan Yanılmaz ile paylaştı. Palu ilçesinin kardeş belediye olduğunu belirten Başkan Yanılmaz ise Elazığ Belediyesi olarak büyükşehir mantığıyla çalıştıklarını ve şehrin tamamına hizmet götürmek amacıyla gayret ettiklerini söyledi.

Daha sonra Palu Kaymakamı Mehmet Öztürk’ü ziyaret eden Başkan Yanılmaz, kaymakamlık tarafından yapılan çalışmalarla ilgili Kaymakam Mehmet Öztürk ile istişarelerde bulundu.

MAHMUD SAMİNİ HAZRETLERİNİN TÜRBESİNE ZİYARET

Palu da gerçekleştirdiği temaslar sonrası ilçenin önde gelen kanaat önderlerinden Seyyid Mahmud Samini Hazretleri’nin türbesini ziyaret ederek dua eden Başkan Yanılmaz, daha sonra Babası Nuri Yanılmaz’ın kabrini ziyaret etti. Mezarlık ziyaretlerine bir dönem Palu Belediye Başkanlığı’da yapmış devlet eski bakanı Ali Rıza Septioğlu’nun kabrini ziyaret ederek devam eden Başkan Yanılmaz’a Palu Belediye Başkanı Mehmet Sait Dağoğlu da eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN