ÇORLU TSO HEYETİ ELAZIĞ'DA…

2019 yılında Elazığ TSO ile 'Kardeş Oda Protokolü' imzalayan Çorlu TSO heyetinin üç gün sürecek Elazığ programı Elazığ TSO ziyareti ile başladı. Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzetin Volkan başkanlığındaki Çorlu TSO heyetini ağırlayan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile her iki Odanın profesyonelleri Akreditasyon değerlendirme ve kıyaslama çalışması gerçekleştirdi…

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Çorlu TSO ile çok önemli projelere birlikte imza atacağız…

Başkan Arslan Elazığ TSO Meclis Toplantı Salonunda basına açık yapılan toplantının açılış konuşmasında Elazığ TSO ve İl ekonomi ve sanayisi hakkında bilgiler vererek, “Kardeş Oda protokolünü 2019 yılında Elazığ TSO heyeti olarak ziyaret ettiğimiz Çorlu’da imzaladığımız kardeş odamız Çorlu TSO Başkan ve heyetini bugün ilimizde ve Odamızda ağırlamaktan çok büyük bir mutluluk duymaktayım. Çorlu TSO heyetiyle OSB’lerimizi, turizm mekanlarımızı, tarım ve hayvancılık alanlarını, su ürünleri potansiyelimiz olan Keban’ı ziyaret ederek ilimizin her alanı hakkında detaylı bilgilendirmeler yapacağız. Bugün yaklaşık iki saat sürecek olan ve profesyonellerimizin de katılımı ile Akreditasyon değerlendirmesini gerçekleştirerek her iki Odanın karşılıklı iyi uygulamalarını değerlendirerek birbirimizden istifade edeceğiz. Son derece yararlı olacak olan bu toplantı sonrasında ise işletme ziyaretlerimiz olacak. Ben Sayın Başkanımız şahsında tüm Çorlu TSO heyetine hoş geldiniz diyor, Elazığ programının her iki odaya da katkı sağlamasını temenni ediyorum” dedi.

 

Elazığ TSO hizmet ve çalışmalarını hayranlıkla takip ediyoruz…

Akreditasyon değerlendirme toplantısı öncesinde bir değerlendirmede bulunan Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan’da değerlendirmesinde Elazığ TSO’nun hem deprem sonrası hem de pandemi sürecindeki girişimlerini hayranlıkla takip ettiklerini ifade etti. Volkan konuşmasında, “Sayın Başkanımız Asilhan Arslan ile TOBB çatısı altında ICC gibi üç ayrı önemli çalışma heyetinde birlikte görev yapıyoruz. Hem oradaki yakın işbirliğimiz hem de her iki Odamızın birlikte yakaladıkları uyum her iki oda açısından da çok değerli olmuştur. Son olarak müşterek hazırladığımız AB Projemiz ön elemeyi geçti. İnşallah neticelenir ise hem Elazığ hem de Çorlu iş dünyası için özellikle ara eleman hususunda önemli bir çalışmayı müşterek yürüteceğiz. Asilhan Başkanımızın da altını çizdiği gibi Akreditasyon sistemi içerisinde her iki oda da çok önemli işler yapıyor. Karşılıklı olarak deneyim paylaşımları bizlere değer katacaktır. Deprem sürecinde her zaman Sayın Başkanımızın ve Elazığ’ın yanın da yer aldık. Sonrasında başlayan pandemi ile birlikte çok önce planladığımız Elazığ ziyaretini maalesef hep ertelemek zorunda kaldık. Nasip bugüneymiş.Ben son derece keyifli ve yararlı geçeceğine inandığım Elazığ programı için bizlere gönlünü açan tüm Elazığ TSO Yönetimine ve Profesyonellerine sonsuz teşekkür ediyor, Elazığ iş dünyası ve tüm halkına bir kez daha deprem felaketi nedeniyle başsağlığı ve geçmiş olsun mesajlarımı sunuyorum” dedi.

 

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN