EİŞGEM İtalya'da

Elazığ İŞGEM Proje Ortakları ve Teknik Destek Ekibinin katılımı ile İtalya'da 4 günlük deneyim paylaşımı ve teknik gezi gerçekleştirildi. İnceleme kapsamında İtalya'da iyi uygulama örnekleri yerinde ziyaret edilerek uzmanların katılımı ile toplantılar yapıldı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ İŞGEM Proje Ortakları ve Teknik Destek Ekibinin katılımı ile İtalya’da 4 günlük deneyim paylaşımı ve teknik gezi gerçekleştirildi. İnceleme kapsamında İtalya’da iyi uygulama örnekleri yerinde ziyaret edilerek uzmanların katılımı ile toplantılar yapıldı.

İtalya’nın Milano ve Floransa şehirlerinde gerçekleştirilen programa Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Cemil Yatkın, EİŞGEM Takım Lideri William Henry McConkey, EİŞGEM Teknik Destek Ekibi ve OCU Ekibi katıldı.

Programı değerlendiren Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, “İl Özel İdaresi koordinasyonunda yürütülen ve Odamızın da ortağı olduğu Elazığ İŞGEM Projesinin faaliyetlerinden biri olan İtalya Teknik Gezi Programına Sayın Valimiz Başkanlığında iştirak ettik. Projenin bugüne kadar ilerlemesinde her aşamada emeği olan Sayın Valimizle birlikte programa katılarak İlimizde başarılı olunması için büyük mücadele ve emek veren Proje Teknik Destek ekibine de moral vermek amacıyla bu etkinliğe iştirak ettik. İtalya’da önceden belirlenen ve bizdeki İŞGEM modeline karşılık gelen oluşumları ziyaret ederek ilgililerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Başarı hikayelerini ve sürdürülebilirliklerini yerinde görme imkanımız oldu. Teknik Destek Ekibimiz için önemli bir deneyim yaşandı diye düşünüyorum. Halen 2. Kampus alanı için girişimci müracaatlarının alınarak uzmanlar tarafından değerlendirildiği Elazığ İŞGEM çok iyi bir şekilde yapılanarak ilimizde girişimcilik kültürünün oluşması ve 3. Nesil Kuluçka Merkezi olarak iş dünyasına önemli hizmetler veriyor. Odamızın da ortak olduğu bu projenin ilimizde çok etkili olması ve yakaladığı başarıyı sürdürülebilir hale getirmesi hususunda Odamız bundan sonraki süreçte daha aktif bir şekilde rol alacaktır. Ben bu düşüncelerle bu güzel projeyi ilimize kazandıran ve bugünkü noktaya gelmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN