Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü COVİD-19 Aşı Bilgilendirme Masası Kurdu

Tüm ülkede olduğu gibi ilimizde başlatılan Covid-19 Aşılma programı hakkında vatandaşlarımızdan gelen yoğun soru ve bilgi talebi üzerine İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından ' Covid -19 Aşısı Bilgilendirme Masası' kuruldu.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Tüm ülkede olduğu gibi ilimizde başlatılan Covid-19 Aşılma programı hakkında vatandaşlarımızdan gelen yoğun soru ve bilgi talebi üzerine İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından “ Covid -19 Aşısı Bilgilendirme Masası” kuruldu
Bilindiği üzere ilimizde 14.01.2021 tarihinde aşılama programının birinci adımı sağlık çalışanlarına yönelik, birinci aşamanın 2.adımında ise 19.01.2021 tarihi itibari ile Huzurevi, engelli ve Bakım Merkezlerinde kalanlar ve bunların bakımından sorumlu çalışanlar ile 90 yaş üstü vatandaşlarımızı kapsayacak şekilde başlatılmıştı.
COVİD-19 aşısı ile ilgili tüm soruları cevaplandırmak üzere il sağlık müdürlüğümüze gelen yoğun bilgilendirme talebi üzerine Müdürlüğümüz tarafından yapılan düzenleme ile 0 424 606 27 90 telefon numarasından oluşan COVİD-19 Aşı Bilgilendirme Masası kurulmuştur.
Vatandaşlarımız, 0 424 606 27 90 telefon numarasından oluşan çağrı karşılayıcı masasındaki görevlilerimize aşı uygulama takvimi, kapsamı, kimlerin aşı olabileceği, aşı öncesi ve sonrası yapılması gerekenler hakkında her türlü soruyu rahatlıkla sorabileceklerdir. Halkımızın aşı takvim sürecine ve pandemiden korunmak için maske, mesafe ve hijyene gerekli hassasiyeti göstereceklerinden emin olarak, tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler dileriz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN