ELAZIĞ TSO PROJE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYOR

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, başta üyeler olmak üzere, Sivil Toplum Kuruluşları, Kurumlar, Öğrenciler, Paydaşlar ve ilgililerden gelecek projelerin değerlendirilmesi için havuz oluşturdu. Elazığ TSO Web sitesinde Projeler başlığı altında on-line alınan proje önerilerinin il ekonomisine kazandırılması hedefleniyor…

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Toplumun Tüm Kesimlerinin Önerilerini Dinlemek İstiyoruz…

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Oda üyeleri başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerinden gelecek olan Proje Fikirleri Önerilerinin toplanacağı havuzda değerlendirileceğini ve bu projeler içesinden il ekonomisi, istihdamı, sektörel gelişime katkı sağlayacak olanlar ile ilin sosyo, kültürel ve ekonomisine değer katacakların hayata geçirilmesi için AB başta olmak üzere yerel ve ilin kendi imkanları ile kaynak oluşturulma sürecinin başlatılacağını söyledi.

Başkan Arslan çalışmanın amacı, hedefi, uygulanması ve süreçlerle ilgili olarak www.elazigtso.org.tr sitesinde “Projeler” başlığı altında yer alan “Elazığ İçin Proje Fikirleri” bölümünde gerekli bilgilendirmelerin yer aldığını belirterek, Proje fikri olanların sitede yer alan tabloyu doldurmalarının yeterli olacağını ve projenin ilerleme süreciyle ilgili olarak proje fikir sahibiyle müşterek hareket edileceğini ifade etti.

 

Proje Fikri Olanlar İçin Önemli Kriterler…

Başkan Arslan proje fikri olanlar için yaptığı değerlendirmede süreçle ilgili önemli bilgiler paylaşarak, “Bu uygulama ilimizin sosyal ve ekonomik kalkınmasına hizmet edecek proje fikirlerini derlemeye yöneliktir. Bu uygulama aracılığıyla proje öneriyor olunması, Odamıza proje başvurusu yaptığı anlamına gelmemektedir.

Sadece bir kişinin menfaatine ilişkin proje fikirleri yazılmamalıdır (yeni bir iş yeri açma, mevcut iş yerinizde kapasite, ürün çeşitliliği vb. artırmaya yönelik makine ekipman alımı gibi)

Sunulan proje fikirlerinin sadece “taslak” olduğunu, uygun bulunduğunda proje fikir sahibi ile iletişime geçilerek proje birlikte yürütülecektir.

İstekliler birden fazla proje içeriği sistem üzerinden girebileceklerdir, ancak her proje için ayrı bir proje formu doldurulmalıdır.

Sunulan tüm projeler ve bilgiler proje sahibi ve Odamız arasında kalacak üçüncü kişilerle kesinlikle paylaşılmayacaktır. Ancak proje sahibinin paylaşılabilir seçeneği sunması halinde öneri Web Sitemizde ilgili alanda paylaşıma açık olacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

 

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN